- "Vođen je vlastitom ludošću! Đoković nije Spartak kao što kaže njegov otac Srđan, on se bori samo za sebe!"

Svi su gubitnici teniske trakavica koja se pretvorila u globalno pitanje vezano uz (anti)vaksere! Mnogo se tinte prolilo posljednjih dana na račun komplikacija u Australiji vezane uz tenisku zvijezdu Novaka Đokovića. U kolumni na MMC RTV Slovenija novinar Slavko Jerič pisao je o tome da u neočekivanoj sportskoj priči u siječnju nema pobjednika. Nije to ni Đokovića, ni organizatora turnira, ni tenisa, a ni Australija.

- "Vođen je vlastitom ludošću! Đoković nije Spartak kao što kaže njegov otac Srđan, on se bori samo za sebe!" Peugeot/start
12. 1. 2022

Kolumnu u kojoj se navodi sve što se događalo posljednjih dana i tjedana u vezi s ovom neobičnom pričom zaključuje riječima:

"Često čujem riječi u obranu Đokovića - da se cijela zavrzlama, pritvor i petodnevni boravak u azilu, kad bi bila riječ o Rogeru Federeru i Rafaelu Nadalu nikada ne bi dogodila. ATP: Njegova obitelj ga prikazuje kao žrtvu, otac Srđan je čak nazvao njega Spartak iz Novog svijeta, ali postoje mnoge razlike, počevši od Spartaka koji se bori za robovsku zajednicu i Novaka koji se bori za sebe i svoj položaj. Vođen je vlastitom ludošću.

Kolumna: MMC RTV Slovenija

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.