Novax je novo ime Novaka Đokovića! Heroj ili zločinac, eto u što se pretvorio svjetski broj 1 u tenisu

Twitter je preplavljen šalama na račun Đokovića, DJOKER NOLETA – odabrali smo one najsmješnije. Kako smo izvijestili, granična policija u Australiji konačno je odbila ulazak u zemlju prvom tenisaču Novaku Đokoviću. Mnogi su se počeli šaliti na račun situacije, a stekao je i novi nadimak "NoVax", koji nagovještava protivljenje cijepljenju.

Novax je novo ime Novaka Đokovića! Heroj ili zločinac, eto u što se pretvorio svjetski broj 1 u tenisu Twitter / Screenshot
6. 1. 2022

Preberite tudi: Avstralski mejni organi Đokoviću prepovedali vstop v državo

Izbrali smo najbolje šale

Prva šala je da je Đoković odletio čak do Australije, a tek tada mu je rečeno da mu je ulazak u zemlju odbijen i da neće moći nastupiti.

Sljedeća šala vezana je za njegovog suparnika, švicarskog tenisača Rogera Federera. Na fotografiji se transformirao u nasmijanog carinika u uniformi koji bi mu mogao odbiti ulazak u zemlju.

Čak su posudili i video njegove reakcije na jedan od mečeva i predvidjeli kako se odvijao događaj na granici, kada se Đoković najvjerojatnije želio braniti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.