Skoro ga je kap strefila kada je vidio susjeda kako kosi travu i ispred njegove kuće

Godine 2020. Twitterom je viralno kružila fotografija koja je jasno pokazala da su samo mali komadiće travnate površine na susjedovom zemljištu ostali nepokošeni. Pokušajte zašto i što je susjed susjedu želio poručiti? Nešto slično iscrtano kosilicom kao što Slovenci crtaju Savudrijsku valu na fantomskim kartma.

Skoro ga je kap strefila kada je vidio susjeda kako kosi travu i ispred njegove kuće WTG / Pixabay
19. 5. 2022

Priča je viralna. Prisjetimo se da bi Matty iz Liverpoola trebao imati samo prolaznu vezu sa susjedom. "Kad smo se upoznali, samo smo kimnuli za pozdrav, a sada se čini da mu se baš i ne sviđam." Matty je napisao na društvernoj mreži nakon što je šokiran zatekao susjeda kako kosi travu ispred svoje kuće. Ostavio je bizaran trag na komad zaraslog dijela trave. Tada je Matty obećao svojim sljedbenicima da kad trava naraste dosta, i on će pokositi samo dio.

O tome što se dalje dogodilo (i je li Matty održao obećanje) uzalud tražimo među njegovim kasnijim tweetovima (među kojima ima mnogo fotografija s drugih vrsta zelenih, budući da je više nego očito veliki ljubitelj nogometa), ali smo pronašli dosta foto-dokaza koji pokazuju da je Mattyjev problem sa susjedom daleko od jedinstvenog. Na primjer, ovaj ...

Dok neki drugi pratitelj pokazuje da dobrosusjedski odnosi počinju od nas samih!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.