Shrvana obitelj otete 22-godišnje Njemice oglasila se: Naša Shani više nije živa

Iako se isprva mislilo da je u kritičnom stanju, prema novim informacijama preminula je na dan napada.

Shrvana obitelj otete 22-godišnje Njemice oglasila se: Naša Shani više nije živa Twitter/Ostrov_A
30. 10. 2023

Pripadnici Hamasa su 7. listopada napali sudionike glazbenog festivala nedaleko od granice između Izraela i Gaze. Ubili su više od 270 ljudi. Na festivalu je bila i 22-godišnja Njemica Shani Nicole Louk koju su oteli teroristi. Video njezinog polugolog i onesviještenog (vjerojatno čak i mrtvog) tijela kružio je društvenim mrežama samo nekoliko sati nakon napada Hamasa. Nijemčeva obitelj ju je na snimci prepoznala po tetovažama. Mnogi su bili uvjereni da je 22-godišnjakinja na snimci već mrtva, no danima kasnije njezina majka demantirala je te tvrdnje. "Imamo informacije da je Shani živa, ali je zadobila teške ozljede glave i u kritičnom je stanju", rekla je za njemački Bild. Pritom je naglasila da tu informaciju ne može sto posto potvrditi.
 

Tragičan kraj. Bol je velika

Nakon nekoliko tjedana neizvjesnosti, obitelj je sada potvrdila njezinu smrt. Njezina sestra Adi Louk napisala je na Instagramu: "S tugom objavljujemo da je preminula moja sestra Shani Nicole Louk. Neka je uspomena na nju blagoslovljena."

Tužnu vijest potvrdila je i majka 22-godišnjakinje za njemački RTL: “Nažalost, primili smo vijest da moja kći više nije živa.” u listopadu. Liječnici su rekli da čovjek ne može živjeti bez pronađene kosti i zaključili da je definitivno mrtva.

Je tragedija dobila srečen konec? Mama mlade Nemke, ki so jo ugrabili na festivalu: "Shani je živa!"

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.