Među žrtvama napada u Izraelu bila je i 22-godišnjakinja koja je poginula zajedno sa svojim dečkom (majci je prije toga rekla da je voli)

Jedna između žrtava terorističkog napada Hamasa na Izrael je i 22-godišnja Nijemica Carolin Bohl.

Među žrtvama napada u Izraelu bila je i 22-godišnjakinja koja je poginula zajedno sa svojim dečkom (majci je prije toga rekla da je voli) Instagram/labohl
10. 10. 2023

Vijest o njezinoj smrti objavila je njezina obitelj na društvenim mrežama. "Shrvane smo i sada se pokušavamo nositi s ovom nezamislivom tragedijom. Hvala svima koji su nam pomogli u potrazi", napisala je njezina shrvana sestra na Instagramu. U napadu je ubijen i njezin dečko Danny, javljaju njemački mediji. Tijekom napada studentica je napisala poruku svojoj majci - napisala je da ona i njen dečko moraju bježati u bunker i da će propustiti povratni let. Zahvalila je majci na svemu i rekla joj da je voli. To je bila njena zadnja poruka. 22-godišnjakinja se na dan napada trebala vratiti u Njemačku, gdje je studirala održivu modu.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Pasquesi (@labohl)

Med mrtvimi več Nemcev

Među poginulima je navodno i njemački državljanin Shani Louk, kojeg su pripadnici Hamasa ukrcali u prtljažnik polukamiona. Na videosnimci,  vide se kako joj pljuju po polugolom tijelu i glavi. Mladu su ženu njezini rođaci prepoznali zbog jedinstvenih tetovaža. Pripadnici Hamasa Shani su je odveli na nepoznato mjesto, a po mnogima je u vrijeme snimanja videa već bila mrtva.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.