Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković - pozitivan na koronavirus!

Novak Đoković pozitivan je na koronavirus nakon što je testiran u Beogradu. Kako je potvrđeno u priopćenju iz njegovog tima i on i supruga su pozitivni, dok su djeca dobila negativan rezultat. 

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković - pozitivan na koronavirus! Marko Dimić, PIXSELL
23. 6. 2020

Nakon što se u nedjelju pojavila vijest kako se koronavirus pojavio na Adria Touru u Zadru, najbolji svjetski tenisač odmah je otišao u Srbiju, gdje je s obitelji obavio testiranje te čekao daljnje nalaze.

S Đokovićem je na turniru u Zadru u kontaktu bio i premijer Andrej Plenković. On se jučer testirao i test je bio negativan.

Đoković je danas objavio kako mu je iščekivani nalaz ipak pozitivan no simptoma nema.

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin nalaz je pozitivan, a djeca su negativna baš kao i moji roditelji te stric. Sve što smo napravili u posljednjih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš je turnir bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju i ostvare prihode, te lakše prebrode ovaj težak period. Istovremeno smo željeli poslati poruke solidarnosti, poštovanja i fair-playa", rekao je Đoković.

Vrijeme će pokazati hoće li njegov doticaj s mnoštvom ljudi stvoriti nove slučajeve.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.