VIDEO: Severina u šoku, umalo se dogodila tragedija od koje bi pukla od boli(strašne scene s autoceste)

- Glava je na ramenima, idemo dalje! Poznati hrvatski gitarist i Severinin dugogodišnji suradnik Ivan Pešut jedva je izbjegao smrt.

VIDEO: Severina u šoku, umalo se dogodila tragedija od koje bi pukla od boli(strašne scene s autoceste) Pešut / Instagram
12. 9. 2023

Na autocesti A1 između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba zapalilo se vozilo nesuđenog Ivana. Srećom, to je primijetio vozač kamiona koji je u panici počeo trubiti kako bi vozač zaustavio svog čeličnog konjića.

Ivan nije bio bilo tko. Za upravljalem je sjedio Ivan Pešut, poznati hrvatski gitarist koji godinama surađuje i sa zvijezdom Severinom.

"Želim od srca zahvaliti svima koji su mi priskočili u pomoć, iako se sve dogodilo u dvije minute. Nekoliko ljudi je pomoglo s aparatima za gašenje požara, iako bi bilo sigurnije povući se. Veliko hvala i pripadnicima Hrvatske vojske i interventne policije na pomoći", napisao je Ivan Pešut i objasnio što se dogodilo:

"Veliko hvala vatrogascima, a posebno vozaču kamiona koji je primijetio vatru ispod automobila i zatrubio da nešto nije u redu. To mi je omogućilo da pređem u desnu traku i pokušam zaustaviti vozilo na kojem u tom trenutku više nisu radile kočnice. Glava je na ramenima... Idemo dalje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pešut (@ivan.pesut)

Nedugo nakon incidenta oglasila se i šokirana Severina. “Drugi ti je rođendan, svi slavimo jer ti se ništa nije dogodilo”, napisala je pjevačica na Instagram profilu gitarista.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.