Sexali se u avionu Easy Jeta: Nisu se obazirali na pritužbe putnika, ali kada je stjuardesa otvorila vrata... (VIDEO)

Da sve bude još pikantnije, snimku seksa vidjela je i majka Piers Sawyera (23), koji je upoznao djevojku s kojom se prepuštao tjelesnim užicima na aerodromu neposredno prije leta za Ibizu. Nije im trebalo dugo da se prepuste strastima.

Sexali se u avionu Easy Jeta: Nisu se obazirali na pritužbe putnika, ali kada je stjuardesa otvorila vrata... (VIDEO) Twitter, posnetek zaslona
19. 9. 2023

Putnici na letu Easy jeta koji je letio iz Londona za Ibizu već su se žestoko gurali prema toaletu, ali je uvijek bio pun. Počeli su poticati stjuardesu da otvori vrata, što je ona i učinila - a tijekom vruće akcije uhvatio je mladi par koji se očito htio učlaniti u 'Mile High Club' (klub ljudi koji su se seksali u avionu, op. a.), prenosi Daily Mail.

Budući da je “incident” snimio jedan od putnika, kružio je internetom – a došao je i do majke jednog od glumaca. Riječ je o 23-godišnjem Piersu Sawyeru, a djevojku s kojom se prepuštao tjelesnim užicima upoznao je na aerodromu neposredno prije leta za Ibizu, gdje je otišao na proslavu rođendana.

Kako javlja Žurnal24, Sawyerovoj majci pikantan video poslali su njegovi prijatelji. “To nije nešto što majke žele vidjeti”, bila je iskrena. Dodala je da njezin sin ne želi pričati o incidentu jer 'vjerojatno želi zaboraviti', jest, ali mislim da nikome ništa nažao nisu učinili', rekla je majka koja smatra da stjuard ne bi trebao otvarati vrata WC-a.
 

Iz Easyjeta su potvrdili incident i dodali da je ljubavnike u zračnoj luci dočekala policija, ali nisu rekli kakvu su kaznu dobili.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.