Kako to mislite, avion se zabušio u vaš auto, pa kako to? (VIDEO)

Kolika je samo statistička vjerojatnost da će se tako što dogoditi... Ono što je bilo ravno 0, desilo se.

Kako to mislite, avion se zabušio u  vaš auto, pa kako to? (VIDEO) TikTok/Jack Schneider
14. 11. 2023

Nesreća se dogodila u Teksasu, na aerodromu u gradu McKinney. Jack Schneider je vidio mali sportski avion kako ima problema sa slijetanjem i uspio je snimiti trenutak kada je avion stigao do kraja piste, probio ogradu i...

@jackschneider17 Airplane is a turboprop LX7. Thankfully everyone was ok! Repost with credit. #aviation #airplane #crash ♬ original sound - Jack Schneider

Zatim se potpuno zaustavio nasred obližnje ceste kada je preko njega prešao automobil. Vozač automobila je zbog lakših ozljeda prebačen u bolnicu, no za sudionike je sve prošlo dobro.

Poteškoće je imao već u zraku

Kako bi se točno znalo što je pošlo po zlu, trebat će pričekati rezultate istrage, no navodi se da je pilot već tijekom leta imao problema s tlakom u kabini pa se brzo spustio niže. Očevici su rekli da je zrakoplov sletio velikom brzinom, a pilot je otkrio istražiteljima da je odustao od prvog pokušaja slijetanja te da je zapravo bio drugi pokušaj.
 

Na kraju je sve dobro završili, osim pleha ...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.