- "Šarlatani vode EU! Ursula je rekla da Rusi vade čipove iz veš mašina i da će im ratni stroj stati, kad ono, evo je u Izraelu!

Mislav Kolakušić žestoko je prozvao vrh Europske unije kazavši da im je politika šarlatanska, debilna, idiotska...

Šefica Europske komisije bila je produžena ruka farmaceutske mafije, a sad je marioneta moćnog lobija zapadne vojne industrije!

- Kao što smo slušali nebuloze tijekom Covida-19, tako imamo sad opet Ursulu von der Leyen i ekipu koja govori kako ćemo zaustaviti Rusiju slanjem oružja. Nakon toga padne na Ukrajinu na tisuće novih raketa i postane jasno da baš i ne vade čipove iz perilica i da oružje imaju u neograničenim količinama.

https://www.facebook.com/reel/320535873938306?mibextid=kcDB8O

- "Šarlatani vode EU! Ursula je rekla da Rusi vade čipove iz veš mašina i da će im ratni stroj stati, kad ono, evo je u Izraelu! Mathieu CUGNOT Copyright: © European Union 2023 - Source : EP
6. 11. 2023

Eurozastupnik u intervjuu tjedna po tko zna koji put napao je Europsku komisiju te posebice istaknuo bivšu njemačku ministricu obrane Ursulu von der Leyen za koju je kazao da nije ništya drugo nego produžena ruka zapadne vojne industrije, baš kao što je sve do nedavno bila lutka u rukama farmaceuta!

- Europsku uniju danas vode korumpirani šarlatani koji sve politike promišljaju ili kroz prizmu PR-a ili kroz prizmu zarade koju žele omogućiti svojim partnerima iz korporativnog svijeta. U njihovim politikama nema nikakve logike, strateškog promišljanja, brige za građane ili obzira prema bilo čemu osim njihovim vlastitim interesima i planovima. Odatle potiču i potpuno idiotske izjave čelnika EU koje daju posljednjih nekoliko godina i koje štete i europskoj ekonomiji i sigurnosti građana i u EU i izvan nje.

- Nekada se rat može tako zaustaviti kada je odnos snaga povoljan, ali ne uvijek. Upravo u tome i jest problem, kada analize o tome može li se rat zaustaviti slanjem oružja provode ili ljudi koji su potpuno vojno i strateški nepismeni kao Ursula von der Leyen ili čelnici vojne industrije čiji je interes da rat traje što dulje, napisao na na društvenim mrežama Mislav Kolakušić.

https://www.facebook.com/reel/320535873938306

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.