Mladi HDZ lav napao MisLAVA! - "To su cirkusanti i šarlatani, nisu učinili ništa za Hrvatsku"! Ad hominen Ressler po Kolakušiću i Sinčiću!

TKO JE U PRAVU, MISLAV KOLAKUŠIĆ ILI KARLO RESSLER?

Trojica naših zastupnika posvadili se zbog žene na "pas mater",  sve zbog Ursule von der Leyen.

Brutalan je danas bio Karlo Ressler u Europarlamentu! Na dnevnom je redu bio novi ustroj EU koji je vrlo kratko branila predsjednica EK te na iznenađenje zastupnika napustila dvoranu u kojoj se vodila rasparava.

Kolakušić, Sinčić, brojni neovisni i konzervativni zastupnici žestoko su zamjerili predsjednici što je kukavički zbrisala dok se vodi tako važna rasprava, Ressler ju je branio i u stilu Žarka Puhovskog izvrijeđao dvojicu naših eurozastupnika. Prvo za govornicom Euro parlamenta, a potom i na društvenim mrežama.

Kolakušić joj je poručio da je drska da je ni ne zanima što izabrani europarlamentarci misle o njenim planovima za novu Europu, a Ressler je učinio sve suprotno!

Mladi HDZ lav napao MisLAVA! - "To su cirkusanti i šarlatani, nisu učinili ništa za Hrvatsku"! Ad hominen Ressler po Kolakušiću i Sinčiću! Mathieu CUGNOT / eu
17. 1. 2024

- Svijet je opasniji i nepredvidljiviji nego ikada u novijoj povijesti. Najmanje što Europi i Hrvatskoj treba su neozbiljni cirkusanti. Vrijeme je za odgovorne zdravorazumske politike usmjerene na sigurnost i osnaživanje gospodarstva, napisao je danas na svojoj FB stranici Kralo Ressler, HDZ-ov eurozastupnik.

Bio je očito isprovociran žestokim napadom Sinčića i prije svega Mislava Kolakušića na Ursulu von der Leyen koja je  na iznenađenje zastupnika napustila dvoranu u kojoj se vodila rasparava o budućem ustroju Europske unije koja se već sada želi pripremiti na trenutak kad će u članstvu biti 30 država.

Predsjednica Europske komisije poput je velikog vođe ispričala što ima za reći, poslušala je nekoliko eurozastupnika i nonšalantno odšetala iz dvorane gdje je 705 europarlamentaraca čekalo priliku da joj nešto kažu, da čuju mišljenja i govornika koji su danas dobili priliku da u minutnom ili dvominutnom nastupu kažu što misle o svemu.

I nisu samo Kolakušić i Sinčić bili iznimno kritični prema Ursuli, gotovo cijeli konzervativan spektar, neovisni, ali i dosta lijevo orjentiranih eurozastupnika sa zgražanjem su komentirali neobičnu ignorantsku gestu Ursule vod der Leyen. I nisu Mislav Kolakušić i Ivan Vilibor Sinčić bili jedini što su zamjerili odlazak s tako važne teme šefice Europske komisije. Naš najcitiraniji eurozastupnik poručio je s govornice Europarlamenta Ursuli von der Leyen:

- Ursula von der Leyen te na iznenađenje zastupnika napustila dvoranu u kojoj se vodila rasparava. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.