Samsung priprema smartphone s najdugovječnijom baterijom u povijesti marke

Galaxy M41 dobit će ultra moćnu bateriju koja bi bila prikladnija tabletu.

Samsung priprema smartphone s najdugovječnijom baterijom u povijesti marke Pixabay
7. 7. 2020

Na internetu se nalaze informacije da je Samsung dobio certifikat o bateriji budućeg smartfona Galaxy M41. Prema web stranici MySmartPrice, kapacitet baterije bit će 6800 mAh - što je, za pametni telefon, neviđena situacija i apsolutni rekord.

Baterije ove veličine obično se stavljaju u tablete. Međutim, ovo nije novost za Samsung - pametni telefoni tvrtke poznati su po baterijama velikog kapaciteta. Što se tiče punjača, najizgledniji je 15-voltni punjač.

Ranije poznate glasine su da će uređaj biti opremljen sa 6 GB RAM-a i 128 GB dugoročne memorije, plus trostruka glavna kamera i skener otiska prsta na stražnjoj strani.

Galaxy M41 dolazi i s velikim 6,7-inčnim zaslonom s AMOLED matricom. Čak i uz takav zaslon, telefon će moći raditi dva ili tri dana na jednom punjenju zahvaljujući moćnoj bateriji. Istodobno, Galaxy M41 trebao bi biti proračunski model. 

Prije nekog vremena na internetu su kružile vijesti da je Galaxy M41 otkazan te da umjesto toga tvrtka priprema model M51 s ekranom od 6,3 inča. No vrlo je vjerojatno da će Samsung na kraju izbaciti oba modela na tržište.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.