Rusima ste dali 10 milijardi eura za plin i naftu u zadnjih 12 dana i vi zapravo podgrijavate, a ne smirujete rat u Ukrajini

- Što mislite, što rade Rusi s tih 10 milijardi eura? Prestanite biti licemjerni i prestanite financirati ruski rat dok plačete nad Ukrajinom. Mislav Kolakušić danas je u Strasbourgu razotkrio dvostruku igru Europske unije koja po njemu nije učinila sve da zaustavi okupaciju na ovu neovisnu i suverenu državu.

- Licemjerje vodstva EU koje smo imali priliku gledati posljednje dvije godine nastavilo se s ratom i stradanjima u Ukrajini. Njemačka i druge države članice su u posljednjih 12 dana kupile od Rusije plina i nafte u vrijednosti 10 milijardi eura i time poslale poruku "jedno pričamo, drugo radimo".

Takva hipokrizija bit će ubojita i produžiti će ratna stradanja nevinih građana. Prestanite biti dvolični i napravite sve da se rat zaustavi.

- Od početka rata količina laži koja dolazi iz političkih i medijskih tvornica laži je nevjerojatna. Takva podrška je stravična i lažna. S jedne strane govori se da se želi spriječiti financiranje Rusije za vođenje ovog jezovitog rata, uvode se sankcije sportašima, pjevačima se ne daje da pjevaju, dirigentima da predvode orkestre, iz SWIFTA se izbacuju posve marginalne ruske banke, a s druge strane su članice EU, u samo posljednjih 12 dana kupile nafte i plina u vrijednosti od nevjerojatnih 10 milijardi eura.

 

Rusima ste dali 10 milijardi eura za plin i naftu u zadnjih 12 dana i vi zapravo podgrijavate, a ne smirujete rat u Ukrajini Frederic MARVAUX Copyright © European Union 2021 - Source : EP
8. 3. 2022

Mislav Kolakušić zgrožen je političkim i medijskim narativom koji preti rusku invaziju na Ukrajinu. Tvrdi kako je vjerovao da je plandemiju i covid-19 histeriju nemoguće nadmašiti, no kako kaže, uvjerio se u suprotno. Ta količina hipokrizije i lažnog narativa je beskrupulozna i štetna za one kojima je pomoć najpotrebnij, za Ukrajince.

- Od početka rata količina laži koja dolazi iz političkih i medijskih tvornica laži je nevjerojatna. Takva podrška je stravična i lažna. S jedne strane govori se da se želi spriječiti financiranje Rusije za vođenje ovog jezovitog rata, uvode se sankcije sportašima, pjevačima se ne daje da pjevaju, dirigentima da predvode orkestre, iz SWIFTA se izbacuju posve marginalne ruske banke, a s druge strane su članice EU, u samo posljednjih 12 dana kupile nafte i plina u vrijednosti od nevjerojatnih 10 milijardi eura. Što mislite, što Rusi rade s tim novcem?

Hrvatski europarlamentarac oglasio se i na Twitteru naglasivši nevjerojatnu hipokriziju Europljana.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.