Sjećanje na nekadašnje rivalstvo: Ronalda neća biti na utakmici s Messijem (ovo je razlog)

Dvoboj Messi-Ronaldo bio je možda i najočekivaniji u nogometu prije desetak godina, ali već neko vrijeme više znači sjećanje na nekadašnje rivalstvo. Do novog, čini se, ipak neće doći, jer će Cristiano Ronaldo propustiti još jedan duel s Lionelom Messijem na terenu. Messijev Inter Miami u sklopu priprema gostuje u Saudijskoj Arabiji.
 

Sjećanje na nekadašnje rivalstvo: Ronalda neća biti na utakmici s Messijem (ovo je razlog) fifaworldcup / instagram
1. 2. 2024

Portugalac Cristiano Ronaldo neće igrati u prijateljskoj utakmici protiv Intera iz Miamija protiv Lionela Messija danas u 19 sati po srednjoeuropskom vremenu, objavio je trener Ronaldova saudijskog kluba Al-Nasr Luis Castro.Prema pisanju medija, Ronaldo ima ozlijeđen mišić mača. . "Cristiano je u završnoj fazi oporavka prije ponovnog pridruživanja momčadi. Očekujemo da će se vratiti na posao s momčadi u nadolazećim danima. Tako da će izostati iz igre", rekao je Castro na konferenciji za novinare.

Messi i Ronaldo dugo su igrali u španjolskoj Primeri. Messi je igrao 16 sezona za Barcelonu, a Ronaldo devet za Real Madrid. Zajedno su osvojili 13 od posljednjih 15 Ballon d'Or za najboljeg igrača svijeta, od čega Messi ima čak osam, najviše u povijesti nogometa.Messi je 2021. iz Barce otišao u PSG, a potom je prešao u Inter Miami prošle godine. Ronaldo je prije nešto više od godinu dana napustio Europu i otišao u saudijski klub Al-Nasr. Za Miami je odlazak u Saudijsku Arabiju dio predsezonskih priprema. Američka liga MLS počinje 21. veljače.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.