Profesor neće dobiti otkaz koji mu je sprašila ravnateljica uz komentar ministra Fuchsa da je riječ o "pijancu"

PREOKRET!!! Školski odbor narugao se Ravnateljici i ministru Fuchsu! Odbio je dati suglasnost za otkaz Profesoru kojeg su izludili i isprovocirali Mulci u ZG tehničkoj školi. Uputili su jasnu poruku da neće trpiti njihovu samovolju nadležnih prosvjetnih ORGANA!!!

Kako ministar Fuchs zna da je Profesor bio pijan, kad to Policija nije rekla u priopćenju?

Profesor neće dobiti otkaz koji mu je sprašila ravnateljica uz komentar ministra Fuchsa da je riječ o "pijancu" Screenshoot / fb
4. 1. 2024

Školski odbor odbio je dati suglasnost za otkaz profesoru koji se potukao s učenicima, potvrdila je za n1 pravnica Sindikata Preporod Milka Rodić. Dogodio se tako preokret u velikoj aferi koja je razdrmala hrvatsko društvo i gdje je javnost, za razliku od Ravnateljice i Ministra, stala na stranu Profesora.

Kako doznaje N1, profesor koji se potukao s učenicima u strukovnoj školi u Zagrebu prošlog mjeseca neće dobiti otkaz. https://n1info.hr/vijesti/n1-doznaje-skolski-odbor-odbio-dati-suglasnost-za-otkaz-profesoru-koji-se-potukao-s-ucenicima/

PROFESOR NIJE KRIV ako je riječ o nužnoj obrani, jer "mulac" ga je sustavno provocirao i vrijeđao i na nacionalnoj osnovi. Tako su tvrdili pravnici, a očito da je pod njihovim utjecajem, a i javnosti bio i Školski odbor kad je stao na stranu profesora.
Huligan je branitelju Domovinskog rata sustavno predbacivao da je ČETNIK, vrijeđao ga zato što je SRBIN, no upravo to daje PROFESORU za pravo da se pozove na Kazneni zakon i članak 21.  Kako ministar Fuchs zna da je profesor bio pijan, kad to policija nije rekla u priopćenju? Zapleo se preuranjenom izjavom prvi čovjek hrvatskog školstva i pošteno izblamirao.

Preuranjena reakcija ravnateljice i ministra obrazovanja, koji su mu SPRAŠILI OTKAZ, mogla bi im se obiti o glavu, jer odista profesor ima pravo na samoobranu od agresivnih maloljetnika - zar ne?
GRAĐANI SU ZGRANUTI I TRAŽE OSTAVKU FUCHSA!!! Do sada je našu prethodnu objavu vidjelo više od 1.500.000 sablažnjenih čitatelja, njih 4000 objavu je komentiralo, a 2200 ju je podijelilo!!!

Za N1 su ovu situaciju komentirali iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, navodeći da su “za izricanje pedagoških mjera zadužene su stručne službe i ravnatelji školskih ustanova”.

Dodaju da ministarstvo ne imenuje niti jednog člana Školskog odbora. “Sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju, Školski odbor ima sedam (7) članova od kojih jednog (1) člana bira i razrješuje radničko vijeće, a ako nije utemeljeno radničko vijeće imenuju ga i opozivaju radnici neposrednim i tajnim glasovanjem na način propisan Zakonom o radu za izbor radničkog vijeća koje ima samo jednog člana a, ostalih šest (6) imenuje i razrješava: Učiteljsko vijeće dva (2) člana iz reda učitelja i stručnih suradnika, Vijeće roditelja jednog (1) člana iz reda roditelja koji nije radnik škole, osnivač tri (3) člana samostalno.”

Iz ministarstva nisu komentirali jesu li sankcionirani učenici.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.