Udavača u 85. ima savjet za sve samce u najboljim godinama. Na internetu ćete naći sreću. Nema ničeg lošega u ljubavi preko žice

Nikad nije kasno da se ljubi strasno! Za ljubav uvijek postoji pravo vrijeme, bez obzira na godine, uvjerena je. Ovo je njezina priča o novoj ljubavi s mlađim muškarcem.

Ljubav na prvu: Zaljubljeni golupčići i Ian i Tricia Shaw vjenčali su se u svojim 80-ima - nakon što su se upoznali na internetskoj stranici za upoznavanje.

Udavača u 85. ima savjet za sve samce u najboljim godinama. Na internetu ćete naći sreću. Nema ničeg lošega u ljubavi preko žice Brandon Roberts / Pixabay
16. 3. 2023

Zašto bi starost provela u samoći, a možda i u gorčini, pitala se tada 78-godišnja prabaka Tricia Shaw. Oduvijek je bila uvjerena da uvijek može biti pravo vrijeme za novi početak i upoznavanje novog suputnika, prijatelja, partnera, muža ili žene. Danas, 85-godišnja Tricia Shaw iz Lancastershirea, UK, otkrila je za The Sun da je pronašla ljubav - čak i s mlađim muškarcem - na internetu.

Prije nego što je upoznala Škota Iana, upoznala je četiri potencijalna udvarača. No, tek kad je otišla na prvi spoj sa sadašnjim suprugom, koljena su joj prvi put, kaže, "zaklecala". Nakon godinu dana upoznavanja i čarobnih zajedničkih trenutaka, par se preselio pod isti krov, a uslijedilo je i vjenčanje.

Vjenčali su se u veljači ove godine, prije 115 godina. “Bilo je divno”, kažu oboje. Tricia smatra da bi više ljudi u zrelim godinama trebalo upoznavati nove ljude i potencijalne partnere online. Sama se odlučila na ovaj korak kada su joj kćeri rekle za online spojeve. Napravila je profil na jednoj web stranici za upoznavanje i kontaktirala muškarce koji su joj bili zanimljivi. Ian, koji je tri godine mlađi od svoje žene, rekao je da je odmah osjetio "povezanost" s Tricijom i da je morao prihvatiti njezinu ponudu da se nađu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.