Pravi novinari u Rusiji su u zatvoru ili su prognani, a ovaj Amerikanac je Putinov trbuhozborac i Trumpova izvidnica

INTERVIEW ILI ZLOČIN GODINE!!! - "Ovo je najbolja stvar koja se ikada dogodila Putinu. Amerika i Svijet će sutra zbog njegovih laži patiti! Ovako umiru demokracije...Ovo je nestvarno što je Tucker Carlson napravio. On je Putinov glasnik i neprijatelj svega za što se SAD zalažu - ni više ni manje", napisao je eurozastupnik i bivši belgijski premijer Guy Verhofstadt koji je dao i interview čuvenom Newsweeku u kojem je poentirao:

- Budući je Putin ratni zločinac, a EU sankcionira svakoga tko mu pomaže, logično je da će se istražiti njegov slučaj. K tome nije ništo drugo nego Trumpova predvodnica!

-

Pravi novinari u Rusiji su u zatvoru ili su prognani, a ovaj Amerikanac je Putinov trbuhozborac i Trumpova izvidnica TCN SCREEENSHOT
9. 2. 2024

Protiv Tuckera Carlsona mogu biti izrečene sankcije zbog intervjua, napisao je to eurozastupnik i bivši belgijski premijer Guy Verhofstadt koji je dao i interview čuvenom Newsweeku https://www.newsweek.com/tucker-carlson-set-interview-vladimir-putin-maga-supporters-back-decision-1867503?fbclid=IwAR2sBG_RlLrcHFot-QHhmpVoQKSK2IZPqs_EE9ECIzzFAKIF7owPr4D-XS8 u kojem je poentirao:

- Budući je Putin ratni zločinac, a EU sankcionira svakoga tko mu pomaže, logično je da će se istražiti njegov slučaj. K tome nije ništo drugo nego Trumpova predvodnica!

Razgovor će zasigurno dati puno tema u nadolazećim danima, ali već je bio u unakrsnoj vatri polemika i prije objave. Zbog dvosatnog intervjua bivši voditelj Fox Newsa mogao bi doći i u sukob s Europskom unijom, rekao je za Newsweek bivši belgijski premijer Guy Verhofstadt.

Zakonodavac - koji je pozvao EU da razmotri uvođenje "zabrane putovanja" Carlsonu - nazvao je Carlsona "glasnikom" bivšeg predsjednika Donalda Trumpa i Putina, dodajući:

Budući da je Putin ratni zločinac i da EU sankcionira svakoga tko mu pomaže, logično je da će i Ministarstvo vanjskih poslova istražiti njegov slučaj.
Služba za vanjske poslove EU-a (EEAS) je diplomatski ogranak bloka, koji je odgovoran za vanjsku politiku. Da bi se osoba stavila na listu sankcija, moraju joj se dostaviti dokazi. Ako EEAS to smatra dovoljnim, može se podnijeti Europskom vijeću – tijelu nacionalnih čelnika EU-a – koje donosi konačnu odluku o nametanju sankcija. Čelnici država članica također mogu predlagati sankcije izravno putem vijeća. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.