Izaslanstvo Prijestonice Cetinje u službenom posjetu Zagrebu

Zagrebački gradonačelnik primio je danas izaslanstvo Prijestonice Cetinje, koje u Zagrebu boravi u povodu održavanja manifestacije Dani Crne Gore

Izaslanstvo Prijestonice Cetinje u službenom posjetu Zagrebu Grad Zagreb
12. 2. 2019

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sastao se danas s izaslanstvom Prijestonice Cetinje, predvođenim gradonačelnikom Aleksandrom Kašćelanom. Delegacija, naime, boravi u Zagrebu u okviru manifestacije Dani Crne Gore, koja se održava od 11. do 13. veljače. 

Susret je održan s ciljem razvoja suradnje i razmjene iskustava na području upravljanja javnim poslovima, turizmom, razvojem komunalne infrastrukture, ali i sporta, obrazovanja i kulture. 

Aleksandar Kašćelan tom je prilikom pozvao zagrebačkog gradonačelnika i suradnike u posjet Cetinju i Crnoj Gori, kako bi na glavnom cetinjskom trgu predstavili grad Zagreb.

"Do kraja godine planiramo posjetiti Cetinje, a u međuvremenu ćemo učvrstiti suradnju na ključnim područjima", zaključio je Bandić. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.