(VIDEO) Novinar CNN-a primijetio je nešto neobično u Putinovom govoru: on to NIKAD nije učinio

Rusija će obitelji svakog poginulog borca ​​dati gotovo 65.000 eura, kazao je Vladimir Putin, a kako prenosi CNN, jedan od njihovih novinara nedavno je primijetio nešto neobično u govoru ruskog predsjednika Vladimira Putina. Ruski vođa plaši se da bi mu javnost mogla okrenuti leđa i stoga je krenuo u darivanja i cenzuru stranih medija. Boji se majki poginulih i ranjenih ruskih vojnika najviše i ne zna kako iz te kože.
 

(VIDEO) Novinar CNN-a primijetio je nešto neobično u Putinovom govoru: on to NIKAD nije učinio Pixabay
9. 3. 2022

Nakon što se činilo da je Putin završio svoj govor - dok je ušutio i ustao sa stolice, iznenada se predomislio, ponovno sjeo i nastavio. CNN-ov reporter rekao je za CNN da je takav potez za njega bio vrlo neobičan, budući da Putin svoje govore obično završava taktično i odlučno - bez daljnjeg dodavanja konteksta.

Navodno je njegov potez ovoga puta vezan uz vlastitu nesigurnost. Prema novinaru, vijest o palim ruskim vojnicima - u osmodnevnom rusko-ukrajinskom ratu, prema ruskoj strani, poginulo je gotovo 500 vojnika, dok Ukrajinci prijavljuju 11.000 mrtvih - duboko je šokirala i uznemirila građane Rusije.

Putin je rekao da se boji da će izgubiti potporu vlastite nacije. Nijedna ruska žrtva neće biti zaboravljena. On je (utješno) objasnio da će Rusija obitelji svakog poginulog borca ​​dati gotovo 65.000 eura novčane odštete, a svaki ranjeni borac od domovine će dobiti nagradu od nešto manje od 14.000 eura.
 

Preberite več na Metropolitan.si

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.