Novi Mitsubishi Eclipse Cross dolazi s baterijom!

Mitsubishi je podijelio najavljene slike ažurirane verzije SUV-a Eclipse Cross. Ovo će biti planirana nadogradnja modela koji se pojavio 2017. godine.

Novi Mitsubishi Eclipse Cross dolazi s baterijom! Press
18. 9. 2020

Izgled crossovera značajno će se promijeniti, a neki elementi dizajna, kako je primijetio Mitsubishi, posudit će se iz koncepta e-Evolution prikazanog na salonu automobila u Tokiju u jesen 2017. Eclipse Cross dobit će agresivniji dizajn prednjeg dijela s izmijenjenim svijetlima, nove odbojnike i stražnja svjetla. U kabini se očekuje napredniji multimedijski sustav.

U paleti motora ostat će trenutni motori (riječ je o 1,5-litrenom benzinskom motoru i 2,2 turbodizelskom motoru, koji, međutim, nije dostupan na našem tržištu), ali s ažuriranjem Eclipse Cross dobit će i hibridnu instalaciju s mogućnošću punjenja baterije (PHEV). Detalji o tome postat će poznati kasnije. Premijera ažuriranog crossovera održat će se ove jeseni, a prodaja će započeti u prvoj polovici sljedeće godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.