TOKYO MOTOR SHOW 2017: Mitsubishi na putu da postane poput Range Rovera i Jeepa

Mitsubishi e-Evolution, konceptni električni auto s odličnim performasama i autonomijom preko 500 kilometara, najavljuje budući izgled automobila ove trvtke, a Eclipse Cross je prvi u nizu koji već rola kilometre po cestama i vjesnik je novoga doba ove kompanije

TOKYO MOTOR SHOW 2017: Mitsubishi  na putu da postane poput Range Rovera i Jeepa igor stažić
26. 10. 2017

Prava je poplava noviteta na raskošnome Mitsubishijevu štandu. Tajfun koji je prekjučer protutnjao kroz Tokyo razbistrio je ne samo atmosferu, već je simbolično dao na znanje da se karte na automobiulističkoj sceni iznova miješaju. Mitsubishi e-Evolution, konceptni električni auto s odličnim performasama i autonomijom preko 500 kilometara, najavljuje budući izgled automobila ove trvtke.
Mitsubishi Motors je na TMS izašao s prezentacijom tehnologije i dizajnerskog izričaja bliske budućnosti utjelovljene u konceptu e-Evolution. Radikalno dizajniran coupe SUV opremljen trima moćnm elektromotorima (1 naprijed i 2 straga), sustavima torque vectoring i autonomous drive upravljanim umjetnom inteligencijom (AI - a tipical inteligence), najava je cijeloga niza novih modela i ne predstavlja neki specifičan model sam za sebe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.