Neopisiva tuga: U stravičnoj tragediji preminuo vrhunski sportaš, dva dana kasnije umrla mu i majka

Do prošlog tjedna sve je bilo savršeno u redu. Ali onda se život gadno poigrao s nesretnom nizozemskom obitelji...

Neopisiva tuga: U stravičnoj tragediji preminuo vrhunski sportaš, dva dana kasnije umrla mu i majka Instagram/Victor Steeman/posnetek zaslona
15. 10. 2022

Život ponekad zna napisati priče koje slamaju ljudska srca. Pravu tragediju ovih dana proživljava nizozemska obitelj Steeman, koja se sigurno pita što su skrivili da su im svi bogovi ovoga svijeta okrenuli leđa.Već smo izvještavali o tragediji koja je zadesila svijet motociklizma. U Portugalu je tijekom utrke tragično preminuo Victor Steeman, 22-godišnji Nizozemac koji je važio za jednog od najtalentiranijih motociklista. Steeman je smrtno stradao u masovnom sudaru u kojem je zadobio smrtonosne ozljede glave.

Presudan je bio zastoj srca

Nakon njegove smrti, obitelj Steeman objavila je da je Victor doniranjem svojih organa od smrti spasio čak pet nasumičnih ljudi. A onda... Onda je nesreća opet pogodila obitelj Steeman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Steeman (@victor_steeman72)

Samo dva dana nakon smrti mladog sportaša, život je izgubila i njegova 59-godišnja majka Flora van Limbeek. Okolnosti njezine smrti i dalje su obavijene velom tajne, a nizozemski mediji izvještavaju da je ožalošćena majka doživjela smrtonosni srčani zastoj.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.