Ne plačite za prolivenim mlijekom! Zajedno smo danas mogli sastavljati Vladu, al' opet bez dogovora! Mislav je kvalitetan kandidat za premijera

- Žao mi je zbog ovog što se dogodilo Mostu. Žao mi je i zbog ovog što radi Domovinski pokret. Žao mi je i zbog Karoline.

Bilo bi mjesta za sve kvalitetne ljude i u Saboru i u Vladi i na listama za EP, no još jedom suverenisti su pokazali kako su  labilni, nerazumni i tašti.... A bolje od Prava i Pravde, budimo iskreni, sada nema. Postoji li bolji kandidat od Mislava Kolakušića trenutno?...

...kazao je u iznimno zanimljivom postu Ivan Vilibor Sinčić, eurozastupnik i potpredsjednik Pravo i pravde.

Ne plačite za prolivenim mlijekom! Zajedno smo danas mogli sastavljati Vladu, al' opet bez dogovora! Mislav je kvalitetan kandidat za premijera Marko Prpić Pixsell
25. 4. 2024

Evo što je napisao u rijetko inspiratvnom postu Ivan Vilibor Sinčić, eurozastupnik i potpredsjednik stranke Pravo i pravda.

- Žao mi je zbog ovog što se dogodilo Mostu.


Žao mi je i zbog ovog što radi Domovinski pokret.

Žao mi je i zbog Karoline.


Zajedno smo danas mogli sastavljati Vladu. Mislav je kvalitetan kandidat za premijera. Bilo bi mjesta za sve kvalitetne ljude i u Saboru i u Vladi i na listama za EP.


Svi skupa sad imamo jako malo, a najmanje imaju hrvatski građani. Tragično je što nitko nije naučio na našim pogreškama, a najgore je što građani nakon svake naše pogreške, namjerne ili nenamjerne, gube vjeru u promjene i u vlastitu prosudbu. Neću opravdavati ono što se dogodilo Živom zidu, ali mi smo krenuli u političku arenu sa velikima kad smo imali 20 godina. Nismo tada imali ni dovoljno kapaciteta ni znanja ni zrelosti. Sazrili smo u ovih nekoliko godina, a čini se da mnogi iskusniji od mene nisu.
Umjesto ujedinjenog suverenizma, imamo opet svađe, podjele, napade i HDZ na vlasti. Sve se to moglo izbjeći sa malo manje egoizma prije koji mjesec.
Još uvijek se može.
Domovinski pokret još uvijek može reći – idemo na nove izbore. Mislav nije čovjek koji odbacuje.
I svi zajedno još uvijek možemo pobijediti zločinačku organizaciju, imati svog premijera, Vladu koja će raditi u interesu Hrvatske i priliku da ne izgubimo još 4 godine i još barem 200.000 Hrvata.
Pravo i Pravda na izbore izlazi samostalno.
Svaki postotak više Mislavu će dati veće šanse da izgradi što jaču stranku. Jer Vlada, ako se i sastavi, neće potrajati.
A bolje od Prava i Pravde, budimo iskreni, nema.
Postoji li bolji kandidat od Mislava Kolakušića trenutno?

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.