Prvi službeni trag Kolakušićeve nove stranke koja samo ime dijeli s poljskom istoimenom strankom - većina toga je posebno, hrvatsko, univerzalno...

STIGAO JE I TAJ DAN! Mislav Kolakušić napokon je obznanio kako je stranka osnovana. On je predsjednik, dopredsjednici su dva Ivana - Lovrinović i Sinčić, a samo predsjedništvo ima 5 članova! 2 stolice su upražnjene, ili?

Tko je preostala trojka iz kvinteta stranke koja ima velike ambicije?

Prvi službeni trag Kolakušićeve nove stranke koja samo ime dijeli s poljskom istoimenom strankom - većina toga je posebno, hrvatsko, univerzalno... Pravo i pravda
29. 2. 2024

Hrvatska je dobila još jednu političku stranku - Pravo i pravda. Iza nje stoje dvojica eurozastupnika, Mislav Kolakušić te Ivan Vilibor Sinčić, a treći iz trolista do sada poznatih čelnika stranke, kojih će biti 5, je prof. dr. Ivan Lovrinović koji je bio zastupnik u Saboru u koji je ušao s liste Mosta.

Zanimljivo je kako će samo predsjedništvo imati pet mjesta. Dakle, u samom vrhu očekuju se još sigurno dvije jake i markantne političke osobe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.