Najiščekivaniji film godine, ''The Post'' – kako su novinari otkrili prljave tajne američkoga rata u Vijetnamu

Objavljen je prvi trailer za film renomiranoga redatelja Stevena Spielberga, a u njemu se pojavljuje zaista impresivna glumačka ekipa koju predvodi kraljica svih nominacija za Oscara – Meryl Streep

Najiščekivaniji film godine, ''The Post'' – kako su novinari otkrili prljave tajne američkoga rata u Vijetnamu Youtube
9. 11. 2017

Riječ je o filmu koji prati Katy Graham (Meryl Streep), prvu ženu koja je vodila priznate američke novine ''The Washington Post'', gdje joj je partner Tom Hanks, u ulozi glavnog urednika Bena Bradleeja. Priča je to o naporima američkih novinara u otkrivanju prljavih tajni (Pentagon papers) američkih vlasti o američkom angažmanu u Vijetnamu te zataškanih ilegalnih vojnih akcija na području Laosa i Kambodže.

Scenarij za film je napisala Liz Hannah, kojoj je to prvi holivudski angažman, a pomogao joj je poznatiji Josh Singer. Premijera je zakazana za 12. siječnja, a ono zbog čega će mnogi pohrliti u kina je činjenica da na njemu radi čak troje oskarovaca – Meryl Streep, Tom Hanks i Steven Spielberg!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.