VIDEO Budalasti Hrvati u dobi od 23, 28 i 30 godina gledali tragediji u oči, sad su iza rešetaka. Na reliju se potukli zbog boljeg mjesta u publici

Mulci su imali više sreće nego pameti, jer da su ih zaštitari, policajac i ostala publika prepustili sami sebima, danas bi bile palačinke na asfaltu.

Na vrijeme su, doslovno sekundu pred nalet bolida, intervenirali i sklonili ih s ceste.

Unatoč svemu, policija nije imala milosti. Trojku su uhitili i u ponedjeljak ujutro priveli na Općinski sud u Karlovcu.

VIDEO Budalasti Hrvati u dobi od 23, 28 i 30 godina gledali tragediji u oči, sad su iza rešetaka. Na reliju se potukli zbog boljeg mjesta u publici YouTube/SV5 Land/posnetek zaslona
24. 4. 2023

Mladost je i ludost, ali trojica zaljubljenika u automobilizam pretjerala su u svemu. Neće je odvesti bez posljedica. Neki su tvrdili da su incident na reliju za Svjetsko prvenstvo, koji se proteklih dana održavao u Hrvatskoj, također izazvali Poljaci i Slovenci. No akcija tamošnje policije otkrila je drugačiju pozadinu priče koja snažno odjekuje. Uhićena su trojica hrvatskih državljana koji su se tijekom relija međusobno potukli na samoj cesti, kojom je nekoliko trenutaka kasnije u punoj brzini projurio jedan od natjecatelja.

Budalasti mladići u dobi od 23, 28 i 30 godina gledali su tragediju u oči, no imali su sreće da su zaštitari i ostali gledatelji na vrijeme intervenirali i sklonili ih s ceste.

Unatoč svemu, policija nije imala milosti. Trojac je uhitila i u ponedjeljak ujutro privela na Općinski sud u Karlovcu. Trojac će se morati braniti zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Razlog svađe koja je dovela do tučnjave

U međuvremenu se oglasio Daniel Šaškin, predsjednik organizacijskog odbora, koji je Hrvatskoj televiziji objasnio zašto je došlo do incidenta.

Prema njegovim riječima, trojac se posvađao gdje će tko sjediti ili gledati skup. U ovom dijelu utrke automobili su doslovce letjeli po zraku pa je bilo dosta gledatelja. I osam redara i policajaca koji su na kraju zapravo spriječili tragediju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.