Zalio ga pivom i nastao je kaos! Nove snimke otkrivaju kako je počeo eksces na stazi (VIDEO)

Živopisna snimka cijelog događaja ledila nam je krv u žilama.

Zalio ga pivom i nastao je kaos! Nove snimke otkrivaju kako je počeo eksces na stazi (VIDEO) YouTube/join2go/posnetek zaslona/fotomontaža
25. 4. 2023

Na ovogodišnjoj iteraciji jednog od najposjećenijih sportskih događaja u Hrvatskoj – utrke WRC Croatia Rally - je došlo do incidenta, kiskreno sam potresao mnoge ljude. Usred spektakla, koji su uživo pratile tisuće ljudi, uz stazu je izbila tučnjava između nekoliko ljudi, koji su se neko vrijeme zadržali čak i na cesti kojom su jurili trkaći automobili. Samo je malo nedostajalo do najgoreg.
 

Povod je bila pijača

U novoj snimci koja prikazuje cijeli događaj čini se da je sve počelo kada je jedan od gledatelja na stablu najvjerojatnije slučajno prolio dio sadržaja svoje čaše na gledatelja ispod. Reagirao je vrlo burno i gađao ga limenkom. Potom je želio nastaviti svađu te je palicom pokušao dohvatiti čovjeka na stablu, no u međuvremenu su policajac i policajac već dotrčali do njega kako bi ga smirili. Redar mu je uzeo palicu iz ruku. Osim njih, iz gomile je dotrčao još jedan muškarac i gurnuo onoga koji je vikao da je pao na zemlju, au tom trenutku se u svađu uključilo još ljudi i nastao je opći kaos. Kasnije se čovjek koji je sve započeo poskliznuo i oteturao na cestu. Pritom je sa sobom povukao i slovensku zastavu koja je ležala pokraj stabla. Kada se kavgadžija našao na cesti, iz mase su se čuli panični povici: "auto!" Ali ni to čovjeka nije zaustavilo. Ostao je na cesti i htio nastaviti borbu, ali ga je nekoliko redara i gledatelja pokušalo spriječiti.

Više sreće nego pameti

Tijekom općeg kaosa i naguravanja nekoliko je sudionika palo na kolnik, no srećom drugi su brzo reagirali i većinu odmah izvukli sa staze. U međuvremenu se na mjesto događaja uključio policajac koji je pokušao smiriti situaciju. Neki su se nastavili svađati i tući na cesti, no onda su se povukli. U trenutku kada je posljednja osoba napustila stazu, zaustavio se trkaći automobil. Da je stigao samo malo ranije, sve je moglo završiti vrlo tragično.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.