"Zašto trebamo 50 lakirera za jednu Neveru godišnje?", odgovorio je hejterima wunderkind iz Svete Nedelje

VIDEO: Koliko može Rimac/Bugatti platiti nove majstore? Može li Mate Rimac naći uopće u Hrvatskoj 50 lakirera? Ima ih malo, a oni koji rade sasvim su dobro plaćeni. Mladi majstori zarađuju i 1500 eura, oni najbolji i preko 3000 eura. I to u Hrvatskoj!

Ovo nije prvi put da Rimac odgovara na zlonamjerne komentare. Na na sprdnju s onima koji su ga nazivali 'prodavačem magle', u emisiji Top Gear - "ZG-MAGLA" odgovorio je Neverinom tablicom. -1 ".

"Zašto trebamo 50 lakirera za jednu Neveru godišnje?", odgovorio je hejterima wunderkind iz Svete Nedelje Rimac automobili
1. 11. 2023

Iz tvrtke Bugatti Rimac pred koji dan najavili su da u sljedećih šest mjeseci žele zaposliti više od 50 novih radnika, a novu radnu snagu traže uglavnom za odjel lakirnice.

Svi autolakireri će se školovati u sklopu Bugatti Rimac akademije, a plaćena obuka trajat će od 6 do 9 mjeseci.

Oglašava se posao za tvornicu Rimac Campus u Kerestincu kraj Zagreba. Ništa neobično, zar ne. No ljudi su prilično burno reagirali na objavu tvrtke.

Ispod priopćenja tvrtke osvanula je hrpa komentara koji su odapeli otrovne strijele protiv električnih automobila i Rimčevog uspjeha.

Dapače, posramila ih je činjenica da tvrtka treba više od 50 ljudi, s obzirom da se radi o ekskluzivnim automobilima koje si ne može svatko priuštiti.

Očito su išli na živce i Mateu Rimcu koji nije odolio te je na sve zločeste komentare odgovorio snimkom objavljenom na Facebooku.

U video klipu je Mate krenuo u obilazak tvornice, a za sve nedoumice pobrojao je koliko je Neversa trenutno u proizvodnji. Nabrojao ih je 20.

Objavu je popratio riječima: "Hej, napravili jedan auto pa sad mijenjaju boje" i "Što će nam toliko farbara za jednu Neveru godišnje?".

Inače, ovo nije prvi put da Rimac odgovara na zlonamjerne komentare, prije točno godinu dana, na sprdnju s onima koji su ga nazivali 'prodavačem moga', u emisiji Top Gear - "ZG-MAGLA" odgovorio je Neverinom tablicom. -1 ".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.