Da nije bilo njega Mate Rimac bi bankrotirao, razbio je Concept One i donio Mati 2 milijuna dolara. Legendarni odbačeni novinar Top Geara ima novi posao, vodit će emisju "Richard Hammond's Workshop"

Richard Hammond vraća se na na velika vrata malog ekrana. Nakon što je briljirao u "Top Gearu", a potom i u "Grand Touru", popularni 'Hammster' vodit će vlastitu emisiju pod nazivom "Workshop Richarda Hammonda" (Richard Hammond's Workshop), u kojoj će obnavljati klasične automobile. Član legendarnog trija Top Geara spreman je za novu epizodu u svom ionako sjajnom profesionalnom opusu.

Da nije bilo njega Mate Rimac bi bankrotirao, razbio je Concept One i donio Mati 2 milijuna dolara. Legendarni odbačeni novinar Top Geara ima novi posao, vodit će emisju "Richard Hammond's Workshop" Newspress
19. 10. 2021

Automobilski show "Top Gear" ostat će upamćen po legendarnom trolistu,   Jeremy Clarksonu, James Mayu i Richard Hammondu. Naime, spomenuti trojac proslavio ga je u jednoj od najgledanijih emisija u povijesti, a ujedno i njima donio vječnu slavu. Tko zna do kuda bi išla slava ovih sjajnih novinara, zabavljača, filmadžija da njihov lider Jeremy Clarkson nije pred koju godinu opalio šamarčinu producentu emisije. BBC, najutjecajnija TV postaja na svijetu, nije mogla preći preko krajnje neprijmjerenog čina lidera emisija i cijela je postava dobila otkaz.

Potonji je kasnije 'korišten' u emisiji Grand Tour i (manje -više uspješno) u njihovim online emisijama. Richard Hammond sada se na velika vrata vraća na mala ekrana. Popularni 'Hammster' vodit će vlastitu emisiju pod nazivom Workshop Richarda Hammonda (Richard Hammond's Workshop), u kojoj će obnavljati klasične automobile. Događaj će se održati u radionici u britanskom gradu Herefordshireu, nedaleko od Hammondovog doma. Inače se radilo na automobilima Hammond, koje je stekao kroz višegodišnju karijeru, uključujući Bond Bug i Jensen Interceptor.

Kako Hammond objašnjava, inspiraciju za predstavu dijelom je dobio od djeda, koji je u to vrijeme trebao biti uspješan automehaničar, što sugerira da je možda naslijedio dio svojih vještina. U televizijskoj karijeri to nije pokazao mnogo puta. Ideju za novu emisiju dobio je nakon što je u suradnji s web lokacijom Drive Tribe obnovio svoj Jaguar XK150. Najavu nove emisije možete pogledati u videu iznad, a prva sezona bit će dostupna i na internetu na plaćenoj virtualnoj platformi. Otkriće +. Prvi dio, dug 45 minuta, premijerno je prikazan danas.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.