Manifestacija Domaće je domaće započela u Zagrebu

Manifestacija Domaće je domaće započela je danas u Zagrebu, u organizaciji Udruge branitelja proizvođača Panonija. U okviru manifestacije koja traje do 29. ožujka, poznate slavonske delicije izlažu branitelji i članovi njihovih obitelji 

Manifestacija Domaće je domaće započela u Zagrebu Grad Zagreb
25. 3. 2019

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je u društvu Miodraga Deme iz Gradskog ureda za branitelje te načelnika općine Bošnjaci Andrije Juzbašića, otvorio 4. sajamsku manifestaciju Domaće je domaće. 

Manifestacija se održava u organizaciji Udruge branitelja proizvođača Panonija, a traje do 29. ožujka.

"Slavonci hrane našu domovinu, a bili su prvi bedem u obrani Republike Hrvatske, istaknuo je na otvaranju Bandić, dok je ministar branitelja Tomo Medved kazao da na ovakvim predstavljanjima branitelji sa svojim obiteljima pokazuju kako još uvijek imaju važnu ulogu u čuvanju hrvatske povijesti i hrvatskih vrijednosti.

Prema riječima predsjednika Udruge Panonija Pave Baotića, manifestacija je i ove godine okupila respektabilan broj izlagača iz svih dijelova Hrvatske. 

Župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić naglasio je pak da hrvatski branitelji svoje domoljublje i danas pokazuju, i to znanjem, voljom i željom da stvore kvalitetan i na tržištu konkurentan hrvatski proizvod. "Zahvaljujem gradonačelniku Bandiću što braniteljima uvijek pomaže u organizaciji ovakvih manifestacija te što tako potiče poljoprivredu", kazao je Galić. 

Svoje proizvode, podsjetimo, na sajmu izlažu branitelji i članovi njihovih obitelji s registriranim OPG-ovima, obrtima, društvima ograničene odgovornosti, udrugama, zadrugama ili pak kućnom radinošću, a riječ je o poznatim slavonskim delicijama, poput suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija i tradicijskih rukotvorina.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.