Lažov je Tomašević, tvrdi Smogovac, a HDZ za Možemose tvrdi da djeci otimaju igralište, a umirovljenicima i KUD-ovima prostorije!

BUNA U DUBRAVI PROTIV MOŽEMOSA! Alin Kavur obrušio se na Tomaševića i optužio ga da ne samo da laže, već i manipulira građanima. HDZ je zgranut Gradonačelnikovim obmanama te tvrdnjom da oni stoje iza protesta.

- U predizbornoj kampanji TT-ejac obećao nam je zelene površine, asfalt, komunalije, igrališta za djecu, a sad nam i ovo jedino otima! Tvrdio je da će nas posjećivati, a sad ga vidimo jedino na TV, kazao je ljutito Smogovac te dodao kako Gradonačelnik obmanjuje javnost kad tvrdi da iza svega stoji HDZ.

- Laž je da HDZ organizira proteste, ja sam organizator!

Dubrava se digla na noge protiv lijevo zelenih vladajući, jer ih dekretom iseljavaju iz prostorija koje godina koriste za igru, razonodu, ples, druženje, kvartovsku politiku. TT želi prenamjenu u vrtiće!

Evo što je Gradonačelniku poručio HDZ: - Tomaševiću & Benčić nije dovoljno to što su Zagrepčanima oteli povećanje plaća kako bi “krpali” vlastitu nesposobnost, nego sada djeci otimaju igralište, a umirovljenicima i KUD-ovima prostorije! Građani su disfunkcionalnom Tomaševiću i njegovim antisocijalnim možemosima poručili kako ne žele eksperimente, već odgovornu gradsku vlast!

Lažov je Tomašević, tvrdi Smogovac, a HDZ za Možemose tvrdi da djeci otimaju igralište, a umirovljenicima i KUD-ovima prostorije! FB / hdz
10. 11. 2023

Dubrava, a posebice ona Donja u Trnavi ne prestaje prozivati gradonačelnika koji im je oduzeo nešto što im pripada i bez čega bi njihov život bio bez smisla.

Alin Kavur, poznat kao Dado iz Smogovaca, a trenuto dopredsjednik VGČ Donja Dubrava"  prozvao je Tomaševića da laže i rekao da je on organizirao prosvjed, a nikakva HDZ. Naime, Tomislav Tomašević javno je napao mjesne odbore u Dubravi kako su u sprezi s vladajućom strankom na državnoj razini i kako je to čista politika. Na to mu je Smogovac kazao da to nije nikakva politika, da je on organizator i da on stoji iza protesta koje održavaju po Dubravi svakog tjedna. Pri tome je Tomaševiću dao do znanja kako je jedan običan manipulator koji im je u predizbornoj kampanji obećao više društvenih sadržaja, igrališta, zelenih površina, a sad im krade u Trnavi i ono jedno jedino igralište na kojem se igraju mališani ovog kvarta na istoku grada.

Evo što je poručio gradskoj vlasti buntovni Smogovac:

- "Gradonačelniče ovim putem vas opet nazivam lažovom te ste još jednom  dokazali kako niste zainteresirani za građane Trnave i kako ste neinformirani. Gradonačelniče  ovaj prosvjed nije organizirao ni HDZ ni predsjednik VGČ Donja Dubrava Trpimir Majcan. Organizator današnjeg prosvjeda ispred mjesnog odbora Trnava sam osobno ja Alin Kavur dopredsjednik VGČ Donja Dubrava", napisao je Kavur u priopćenju.

"Dakle vaša laž i izmotavanje dolaska među građane je velika laž. Očito niste sposobni niti točne informacije dobiti od vaše sekte Možemo", dodao je.

"Preračunao si se, Tomaševiću"

Kavur navodi i da je Tomašević za vrijeme predizborne kampanje u Trnavi obećavao više zelenih površina i prostorija za umirovljenike, udruge i mlade.

Na sve ovo reagirao je slično i HDZ i to njegova središnjica, jer tvrde da nisu luk jeli ni mirisali, iako u Dubravi sve smrdi ne samo od smeća, nego i od nevjerojatne nezainteresiranosti i bahatluka gradskih vlasti prema građanima.

HDZ im je na društvenim mrežama poručio sljedeće:

- Tomaševiću & Benčić nije dovoljno to što su Zagrepčanima oteli povećanje plaća kako bi “krpali” vlastitu nesposobnost, nego sada djeci otimaju igralište, a umirovljenicima i KUD-ovima prostorije!

Na prosvjedu pod nazivom “Dubravi je dosta” stanovnici Trnave jasno su poručili disfunkcionalnom Tomaševiću i njegovim antisocijalnim možemosima da ne žele eksperimente, već odgovornu gradsku vlast!
Unatoč protivljenju Mjesnog odbora #Trnava i Vijeće Gradske četvrti Donja Dubrava (predsj. Trpimir Majcan), Tomašević je odlučio da se igralište za djecu u Parku Tomislava Ivčića te prostori koje aktivno koriste umirovljenici, KUD-ovi i mnogobrojne udruge na silu prenamijene u privremeni (i neadekvatni) dječji vrtić - premda se u neposrednoj blizini nalazi DV “Jabuka”, kojem su se nadogradnjom mogli povećati kapaciteti. Ali, to treba znati i htjeti!
I ovo je samo jedan od primjera u kojem otuđeni gradonačelnik potvrđuje da nije spreman na dijalog sa Zagrepčankama i Zagrepčanima. Koje zbog opravdanog prosvjeda, zamislite, optužuje da „izvode show“! To se usuđuje reći on, koji se valjao po cesti i lupao loncima protiv svake gradnje, svakog razvojno-socijalnog projekta?! On, koji se vezivao lancima protiv Fonda solidarnosti , a sada se kiti tuđim perjem i hvali školama koje su obnovljene upravo tim sredstvima za koja se izborila naša #VladaRH?!
Možemosi su i u slučaju #Dubrava čista suprotnost od onog za što su se predstavljali: u kampanji su obećavali povećanje zelenih površina za djecu i nove prostore za starije sugrađane, mlade i udruge, a sada ih otimaju jer u 3 godine nisu bili u stanju osigurati proširenje vrtićkih kapaciteta.
Ogorčenim su se sugrađanima u znak podrške pridružili naš saborski zastupnik iz Dubrave i Sesveta Ante Deur te vodstvo zagrebačkog #HDZ, na čelu s dr. sc. Mislav Herman, potpredsj. Gradska skupština Grada Zagreba.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.