Možemosi na aparatima! Građani ih potpuno ignorirali, nije ih zajedno na prostestu s novinarima bilo više od 50!

Rugala se sova sjenici ili žalosna istina? Otužni protest ocvalih i pokislih Možemovaca, Gonga, Dalije..., građani Zagreba su izopćili, tvrdi HDZ te navodi kako:

- Zagrepčani su shvatili da su NE Možemo i njihovi junior partneri iz SDP-a najobičnija prevara. 

Možemosi na aparatima! Građani ih potpuno ignorirali, nije ih zajedno na prostestu s novinarima bilo više od 50! HDZ Facebook
7. 2. 2024

Evo što su HDZ-ovci napisali o, po njima, propalom protestu Možemovaca ispred crkve Sv. Marka:

- Fijasko. Čemer & jad proturazvojnih možemosa. građani jasno su poručili što misle o njima. Više je medija prenijelo patetični poziv Sandre Benčić „Pridružite se svi!“ nego što se ukupno ljudi odazvalo u svih 22 sata toga otužnog performansa. Sinoć na vrhuncu „prosvjeda“, kada je na Markov trg stigao Tomašević sa zamjenicima, i Index.hr je u trenutku neopreznosti priznao da se okupilo „50-ak možemovaca“. Skupa s novinarima, snimateljima, Dalijom Orešković, slučajnim prolaznicima & nimalo slučajnim #GONG. A jutros je stanje po tu rigidnu ljevičarsku platformu bilo još gore (v. slike na kraju). Moglo bi se reći da su je Zagrepčani ne samo ignorirali, nego i izopćili. Na njene pozive na „otpor“ odgovorili su otporom i indignacijom. Tomaševića, Benčić i Kekin bojkotirali su i vlastiti aktivisti, vlastiti vijećnici. U vijećima #ZG gradskih četvrti ima ih čak 132, a da one po mjesnim odborima i ne spominjemo.
„Ovo će biti zapisano u povijest!“ - pokušavali su se tješiti možemosi. U pravu su, međutim, što se tiče povijesti. Nikada se još nije dogodilo da sugrađani lupe takvu pljusku onima koji su na vlasti u Grad Zagreb. Zagrepčani su shvatili da su NE Možemo i njihovi junior partneri iz #SDP najobičnija prevara. Teško možeš očekivati podršku onih kojima si nabio harač, najveći porez na plaće u . Možda bi se gđa Benčić mogla napokon zapitati u čemu to griješi, zašto im iz mjeseca u mjesec tone popularnost prema svim istraživanjima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.