VIDEO: Kolakušić poput agenta 007: - Nemate licencu za ubijanje i širenje virusa. ILI UKINITE COVID POTVRDE ILI SVI NA TESTIRANJE ILI SLIJEDE VELIKI SUKOBI

- "Licence to Kill" nema nitko, poručio je u dramatičnom video obraćanju eurozastupnik. Ovako nešto HR javnost već dugo nije ni vidjela ni čula. Nije da je Kolakušić proglasio "D Day", ali njegova poruka: - ILI UKINITE COVID POTVRDE ILI SVI NA TESTIRANJE ILI SLIJEDE VELIKI SUKOBI, snažno je odjeknula.

Ovo je ili najava nečeg velikog ili samo poziv na otpor vlasti koja mimo legitimnih institucija donosi odluke bitne za život svih građana. U samo 15 minuta od objave na FB prikupio je više od tisuću lajkova, stotine komentara i dijeljenja.

VIDEO: Kolakušić poput agenta 007: - Nemate licencu za ubijanje i širenje virusa. ILI UKINITE COVID POTVRDE ILI SVI NA TESTIRANJE ILI SLIJEDE VELIKI SUKOBI Bojan Haron Markičević
15. 11. 2021

Evo što je točno kazao u 8 minutnom dramatičnom obraćanju Mislav Kolakušić: - Dopuštenje Stožera cijepljenim osobama s covid potvrdama da nesmetano šire virus je kazneno djelo kažnjivo s 12 godina zatvora sukladno članku 291 kaznenog zakona RH.
Nakon što je znanstvena zajednica isporučila znanstvene podatke koji nedvojbeno dokazuju da cijepljeni šire zarazu, a koje Stožer ignorira, to ignoriranje prelazi u sferu kaznenog djela i bit će sankcionirano, ako ne sada, onda sigurno kada HDZ bude uklonjen s vlasti, a pravosudne institucije budu reformirane. Članovi Stožera, tada neće biti kriminalne organizacije da vas štiti, bit ćete samo vi, kao pojedinci i odgovorne osobe s jedne strane i zakon i znanstvene studije s druge strane.
Prema članku 291. Kaznenog zakona, službena osoba koja ne obavi dužnost pa time drugima prouzroči znatnu štetu, kaznit će se kaznom do 12 godina zatvora. Odgovorne osobe u Stožeru civilne zaštite raspolažu znanstvenim podacima koji dokazuju da cijepljeni šire virus i unatoč tome ne donose odluku o uvođenju testiranja za sve, i cijepljene i necijepljene, i time postaje odgovorne, izravno, osobno i neposredno, za svu štetu, uključujući obolijevanje desetaka tisuća građana i gubitak tisuća života. Ukoliko zaista smatrate da je širenje virusa nedopustivo sa stajališta javne sigurnosti, onda ćete taj kriterij morati primijeniti na sve.
Iživljavanje nad ogromnim dijelom vlastitih građanima iz političkih i ideoloških razloga nikada u povijesti nije završilo dobro, neće niti sada. Zaustavite se na vrijeme i uskladite svoje djelovanje sa znanstvenim spoznajama, ustavom i zakonima, jer ćete u suprotnom odgovarati za njihova kršenja.
SANITARNI KORDON PROTIV HDZ-a"

Brojne poruke ispod posta zajednički zaokružuje ova jednog njegovog fana: - sve ste doista JASNO i GLASNO rekli kao i uvijek. Sve je velikoj večini jasno da cijepljeni prenose ovo izmišljeno zlo od CORONE kao i necijepljeni znači NEMA RAZLIKE. ZAŠTO CIJEPLJENJE? Pravoga istinitog odgovora NEMA.
Zašto moramo imati te papire koji baš ničemi ne služe i još traže uz to i osobnu iskaznicu da nije krivotvorena potvrda. Moramo stati svi kao jedan i odmah i sada oduprijeti se ovoj nebuloznoj laži što nam govore tu ne postoji istina.
Znamo jako dobro da im je pojedincima u interesu da potroše što više cjepiva i da potpuno unište narod drugim riječima rade genocid svjetskih razmjera. Moramo se konačno riješiti svih koji nam čine zlo i koji nam lažu i govore samo LAŽ.... LAŽ.... LAŽ.. NEPOSTOJI ISTINA.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.