27 članova Stožera može mirno spavati jer DORH je pospremio u ladicu tužbu od 150 stranica Mislava Kolakušića

- "Kad HDZ skinemo s vlasti tada će se početi otvarati i ladice koje su u DORH-u ostale neotvorene" kazao je Mislav Kolakušić rezigniran ignoriranjem. Podnio je kaznenu prijavu protiv Stožera civilne zaštite još sredinom studenoga! DORH je ni pogledao! DORH je stavio pod tepih tužbu protiv Stožera, protiv Capaka i Božinovića i još njih 25 "bezimenih" stožeraša. Europarlamentarac je objavio:

- Stići će ih pravda kad im mentor i njegova bratija siđu s vlasti. Odbrojavanje je počelo, a 400.000 referendumskih potpisa zalog su nove Hrvatske republike. Od DORH-a ni traga ni glasa o kaznenoj prijavi protiv Stožera, ali nakon pobjede "cordon sanitairea" nad HDZ-om, znam točno u minutu što će se događati s njim na svim instancama
27 članova Stožera može mirno spavati jer DORH je pospremio u ladicu tužbu od 150 stranica Mislava Kolakušića Bojan Haron Markičević
6. 1. 2022

Mislav Kolakušić oštro je prozvao DORH jer šuti k'o zaliven. Još 16. studenoga uputio je kaznenu prijavu protiv 27 članova Nacionalnog stožera civilne zaštite, a iako iz pravila obavezuje da to učine, u DORH-u ne reagiraju. Stoga ih je Mislav Kolakušić još jednom podsjetio da ne smiju tako raditi i ponovo ukazao što će se dogoditi kad se totalitarizam svrgne u Hrvatskoj.

- Šutnja DORH-a o podnesenoj kaznenoj prijavi protiv Stožera neće nikoga od njih osloboditi kaznene odgovornosti. Onoga trena kada sanitarni kordon koji stvaramo pošalje Andreja Plenkovića i njegovu politiku na politički otpad, ta kaznena prijava će biti izvučena iz ladice i po njoj će se postupati.
Brojka od preko 400.000 građana koji su podržali inicijativu za promjenu Ustava s ciljem ukidanja stožerokracije je i više nego jasna. Ujedinjavanjem većine nekorumpiranih političkih opcija sa svih strana političkog spektra Plenkoviću neće ostati ni promil šanse za ostanak na premijerskoj funkciji. A tada će se početi otvarati i ladice koje se u DORH-u ostale neotvorene.

Kako je sredinom studenoga napisao: - Jedini cilj Covid potvrda je prisila građana na cijepljenje stigmatizacijom, prijetnjama, zastrašivanjem, dehumanizacijom i postupnim oduzimanjem ljudskih i građanskih prava. Cijepljeni i lažno pozitivno testirani šire virus od kojeg obolijevaju svi i to se mora zaustaviti. Cijepljeni su dobili dozvolu za ubojstvo temeljem Covid potvrda. Odluka Stožera da testiranje ograniči na necijepljene iako je savršeno jasno i dokazano da cijepljeni prenose virus najbolji je dokaz da njih ne zanima ničije zdravlje već isključivo broj cijepljenih.

Pored svega objavio je i link svoje tuže i preporučio građanima, onim nezadovoljnim, da mogu i oni učiniti isto. Priložio im je tamplate: https://mislavkolakusic.eu/2021/11/16/mislav-kolakusic-podnio-kaznenu-prijavu-protiv-stozera-civilne-zastite/?fbclid=IwAR10dSULIdZMIU5qVIG0UwG58kBAx5m9VkCi-8dagozevo_Va8ho4eX7THM

Evo što je u tužbi točno napisao:

KAZNENA PRIJAVA

Protiv članova Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske: DAVOR BOŽINOVIĆ, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar unutarnjih poslova, DAMIR TRUT zamjenik načelnika Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, MARIJANA KLANAC, predstavnica Ministarstva unutarnjih poslova, DARKO MAJSTOROVIĆ, predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova, NEVEN KARAS, predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova, ROKO BAOTIĆ, predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova, NIKOLA MILINA, predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova, KREŠO TUŠKAN, predstavnik Ministarstva obrane, IVANA JAKIR-BAJO, predstavnica Ministarstva financija, VERA KATALINIĆ-JANKOVIĆ, dr. med., predstavnica Ministarstva zdravstva, KRUNOSLAV KARALIĆ, predstavnik Ministarstva poljoprivrede, IGOR ČIŽMEK, predstavnik Ministarstva zaštite okoliša i energetike, ZDRAVKO VUKIĆ, predstavnik Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, DAMIR JUZBAŠIĆ, predstavnik Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, ALEN GOSPOČIĆ, predstavnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, MARIJAN GAŠPARAC, predstavnik Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, VINKO LJUBIČIĆ, predstavnik Ministarstva vanjskih i europskih poslova, ROBERT PENDE, predstavnik Ministarstva turizma, HRVOJE ŽULJ, predstavnik Ministarstva kulture, GORAN KOLARIĆ, predstavnik Ministarstva znanosti i obrazovanja, SLAVKO TUCAKOVIĆ, predstavnik Hrvatske vatrogasne zajednice, BRANKA IVANČAN-PICEK, predstavnica Državnog hidrometeorološkog zavoda, INES IVANČIĆ, predstavnica Seizmološke službe Hrvatske, ZORAN ĐUROKOVIĆ, predstavnik Hrvatskih voda, ROBERT MARKT, predstavnik Hrvatskog Crvenog križa, JOSIP GRANIĆ, predstavnik Hrvatske gorske službe spašavanja, KRUNOSLAV CAPAK, dr. med., predstavnik Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo,

 zbog osnovane sumnje da su u svojstvu članova Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske počinili kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti iz članka 291. Kaznenog zakona Republike Hrvatske na način da kao službene osobe nisu obavile dužnost koju su bile dužne obaviti čime su drugima prouzročili znatnu štetu.

Postoji osnovana sumnja da su navedene osobe unatoč činjenici da su znale, odnosno da su morale znati, za postojanje znanstvenih studija i službenih podataka koji ukazuju da osobe koje su cijepljene cjepivima proizvođača Pfizer, Moderna, AstraZeneca i Janssen, prenose virus covid-19 na druge osobe, propustile donijeti odluku o obveznom testiranju svih pa i cijepljenih osoba kao uvjeta za pristup javnim institucijama, prije svega zdravstvenim ustanovama i ustanovama za skrb o starijima i nemoćnima.

Na taj su način omogućili cijepljenim osobama koje su prenositelji virusa neometan pristup osobama koje su PCR testom ili brzim antigenskim testom dokazali da nisu nositelji virusa Covid-19 kao i bolesnicima, imunkompromitiranima te starijim i nemoćnim osobama, čime su nanijeli znatnu štetu građanima koji su zbog takve njihove odluke zaraženi virusom Covida-19 te su testirani kao pozitivni, hospitalizirani, završili na respiratoru odnosno preminuli.

 

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.