Što su učinili spasioci? Drama u toplicama, utopila se petogodišnja djevojčica

Policija istražuje detalje kobne nesreće koja je potresla zemlju.

Što su učinili spasioci? Drama u toplicama, utopila se petogodišnja djevojčica Pexels / Pixabay
7. 3. 2023

Iz susjedne Austrije stiže tragična vijest o smrti petogodišnje djevojčice koja se u subotu s obitelji otišla zabaviti u toplice, no odmor se pretvorio u pravu noćnu moru, pravu tragediju.

Dogodilo se to u Lutzmannsburgu, točnije u vodenom parku Sonnentherme. Petogodišnja djevojčica skočila je u bazen kada nitko nije obraćao pozornost. Gdje su bili roditelji? Što su učinili spasioci? To su pitanja policije koja - naravno - istražuje slučaj. Djevojčici nije bilo pomoći. Kada je jedna od kupačica primijetila što se događa, nesretna žena odmah joj je priskočila u pomoć.

Najprije su je reanimirali, a potom odvezli u kliniku Donaustadt u Beču. U nedjelju je stigla vijest da je djevojčica podlegla ozljedama.

"Izražavam najdublju sućut roditeljima, rodbini i prijateljima i nadam se da će prebroditi ove nezamislivo teške sate", naglasio je generalni direktor termi Werner Cerutti. Dodao je da Uprava toplica surađuje s policijom te da će sigurnosne kamere gotovo sigurno otkriti što se zapravo dogodilo.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.