Svjetski popularnog pjevača zadržali u zračnoj luci: u prtljazi imao 42 kilograma... hrane

Zašto je nekome trebalo toliko ove hrane? Nekad je "švercao" pršut, sad je pokušao u Dominikansku republiku unijeti maline, jagode, rajčicu, ciklu, celer, špinat i zelenu salatu, sve zbog zdravstvenih potreba Kazna je nevjerojatna - čak i zatvor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julio Iglesias (@julioiglesias)

Svjetski popularnog pjevača zadržali u zračnoj luci: u prtljazi imao 42 kilograma... hrane Julio Iglesias / Instagram
18. 1. 2024

Poznati španjolski pjevač Julio Iglesias zadržan je u zračnoj luci zbog 42 kilograma hrane u svojoj prtljazi. Na aerodromu u Dominikanskoj Republici našao se u velikim problemima, prijetio mu je čak i zatvor, prenosi Euroweekly S Bahama je u Dominikansku Republiku pokušao prevesti jagode, maline, borovnice, rajčice, ciklu, celer, špinat i zelenu salatu. Nije problem bila toliko hrana, koliko količina, zbog čega mu je oduzeta prtljaga te je zadržan na pregledu, a Iglesiasu je prijetilo i uhićenje zbog tolike količine hrane. "Imamo dekret na snazi ​​i dosta strogu kontrolu u cijeloj zemlji. Ne radi se o Juliju Iglesiasu ili bilo kome konkretno, ali svi su na udaru", rekao je ministar poljoprivrede Limber Cruz.

Ima zdravstenih teškoća

Iglesias, koji je u rujnu proslavio 80. rođendan i prodao ukupno 300 milijuna ploča, posljednjih je godina izbjegavao pažnju javnosti. Zbog tog događaja svi se sad pitaju je li Iglesias imao neki poseban razlog za toliku količinu hrane - radi li se o posebnim preferencijama, posebnoj prehrani ili nečem trećem, ao njegovom zdravlju kruže glasine već neko vrijeme . Posljednji put na službenom događanju pojavio se 2019. godine kada je primio posebnu nagradu na Latinoameričkoj dodjeli Grammyja. Iste godine održao je svoj posljednji koncert u Chicagu, ali od tada nije nastupao.

No, najvjerojatnije je da pjevač voli uživati ​​u dobroj hrani u mirovini. Iglesiasova bivša družica Makoke otkrila je da mu je nosila hranu iz Španjolske. "Donosila sam mu plodove mora iz Galicije, jer on dolazi iz Galicije i voli ih. Poslali su mi narudžbu na kućnu adresu u Madrid, a ja sam njemu poslala na Karibe. Pršut također", rekla je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.