Ovo je dijeta kojom je Severina uspjela isklesati svoje tijelo i u kratkom roku smršaviti čak 7 kilograma!

OTKRIVAMO:  Kakav je njezin jelovnik za mršavljenje? Kad god se pojavi na pozornici ili na nekom društvenom događanju naša 51 godišnja zvijezda, mnogi se dive njezinom izgledu i figuri koja je zaista isklesana.

Sushi joj je omiljena hrana!
 

Ovo je dijeta kojom je Severina uspjela isklesati svoje tijelo i u kratkom roku smršaviti čak 7 kilograma! Instagram/Severina
29. 8. 2023

Severina je prava zvijezda, koja predano brine o njegovom dobrom izgledu, kondiciji i posljedično izvrsnom stanju. Pa i njoj se zna dogoditi da dobije koji kilogram previše, jer ne krije da voli uživati ​​u dobroj hrani. No, zna brzo "zategnuti ruku" i paziti na svoju figuru.

Proljetos je proslavila 51. rođendan...

no godine su zapravo samo broj, jer ih pokazuje puno manje. U intervjuu za hrvatski magazin Gloria nedavno je progovorila kako održava vitku liniju iako je prava hedonistica. Rekla je da ne ide često u teretanu jer treba odmoriti tijelo nakon nastupa. Prije je imala 63 kilograma, a sada ima oko 56. Kaže da joj je dovoljno vježbe raditi jednom tjedno kada se priprema za turneju, a onda trenira tri ili četiri puta. . 'Svim ženama bih preporučila da naprave 100 čučnjeva dnevno i modna pista će biti njihova', kaže Severina. Ali ima i faze kada se potpuno opusti. Priznaje da posljednja dva mjeseca jede sve što joj se stavi pred ruke.

"Nešto prije rođendana počela sam gubiti kilograme, posjetila sam Rim i nisam prestala u svom hedonizmu. Onda sam u zadnji trenutak prejedanja shvatila da moram snimati spotove i da moram ići dalje brzu dijetu i slušam svoje tijelo”, rekla je Severina. Voli to pa se udebljala 7 kilograma, no tada joj nije bilo dobro pa je morala korigirati prehranu.

 
Kakav je njezin jelovnik za mršavljenje?

Odlučila je jesti pet malih obroka te uz to hodati barem pola sata dnevno. Jelovnik se sastoji od sirovog voća i povrća. Trudi se ne unositi toksine u tijelo i nastoji ih potpuno izbaciti iz prehrane. Kad ustane, popije smoothie s mrkvom, ciklom, malinama, jagodama, borovnicama, kupinama i bademovim mlijekom. Ponekad doda malo banane za dodatnu gustoću i to ju jelo zasiti pa do ručka nije gladna. Omiljena hrana joj je sushi, pa kad je smršavila, redovito je jela ribu.Važi za vrlo discipliniranu osobu pa se višak kilograma brzo oprostio, a figura joj se vratila na onu kakva je bila prije nego što se malo previše opustila i uzimao više hrane nego inače.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.