Severina otkriva: OVO je dijeta s kojom je smršavila čak 7 kilograma

Između ostalog, Severina je poznata i po svom zavidnom izgledu. Nedavno je otkrila kako je došla do isklesane figure. Odlučila je jesti pet malih obroka i hodati barem pola sata dnevno

Severina otkriva: OVO je dijeta s kojom je smršavila čak 7 kilograma Instagram/Severina (Posnetek zaslona)
7. 9. 2023

Severina marljivo brine o svom izgledu, tjelesnoj kondiciji i, kao rezultat toga, izvrsnom stanju. No, priznala je i da se udeblja koji kilogram previše, jer voli uživati ​​u dobroj hrani. Upravo to joj se nedavno dogodilo.. Ali onda sam u zadnji trenutak prejedanja shvatila da moram snimati spotove te da sam morala na brzu dijetu i slušati svoje tijelo”, izjavila je Severina u jednom od intervjua. Zvijezda se navodno udebljala čak 7 kilograma, no pjevačica zna održati disciplinu i paziti na sebe čak i kada dobije koji kilogram viška.

Dieta s kojom je u kratkom roku izgubila 7 kilograma

Odlučila je jesti pet malih obroka i hodati barem pola sata dnevno. Jelovnik se sastoji od sirovog voća i povrća. Trudi se ne unositi toksine u tijelo i nastoji ih potpuno izbaciti iz prehrane. Kad ustane, popije smoothie s mrkvom, ciklom, malinama, jagodama, borovnicama, kupinama i bademovim mlijekom. Ponekad doda malo banane za dodatnu gustoću i to ju jelo zasiti pa do ručka nije gladna. Omiljeno jelo joj je sushi pa je, kad je smršavila, redovito jela ribu.Važi za vrlo discipliniranu osobu pa je višak kilograma brzo otišao zbogom, a njezina se figura vratila na staro.

Severina fitnes ne doživljava

Na portalu govori.se objašnjavaju kako Severina brine o svojoj figuri. Pjevačica kaže da ne ide često u teretanu jer treba odmoriti tijelo nakon nastupa. Kaže da joj je dovoljno vježbati jednom tjedno, ali kada se priprema za turneju, trenira tri do četiri puta tjedno. Vježba redovito, opterećuje cijelo tijelo, a radi i čučnjeve za savršenu stražnjicu. . 'Svim ženama bih preporučila da naprave 100 čučnjeva dnevno i modna pista će biti njihova', kaže Severina.
 

Bonus video: Prehrana

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.