Irska ima 250 milijuna stanovnika tvrdi Nova TV u večerašnjem Dnevniku u prime time terminu

Kakav samo blam! Pronatalitetna politika u Irskoj - powerd by Nova TV. Od 5 milijuna do 250 milijuna jednim pogledom na ekran nacionalne televizije! 

Nitko nije savršen, zar ne? Imat će to priliku u naredim satima isprviti i demantirati ona koja je najodgovornija, Zrinka Jankov, glavna urednica.

Irska ima 250 milijuna stanovnika tvrdi Nova TV u večerašnjem Dnevniku u prime time terminu Nova TV screenshot
22. 1. 2024

Zahvaljujući vijestima NOVA TV saznali smo koja je to najmnogoljudnija država u Europi. Tvrde tako oni da država koja je prema popisu stanovništva imala 2021. 5 milijuna stanovnika danas ima njih 250.000.000!

Koliko će im trebati da to isprave. Ovakvih slučajeva u povijesti novinarstva bilo je sijaset i rijetko tko od mainstream medija nije učinio neku sličnu glupost. Očito je pažnja nekom uredniku promakla. Hoće li to promaknuti i Zrinki Jankov, glavnoj urednici Nove TV vidjet ćemo u narednim satima. Za sada ovo je potvrda kako nitko nije savršen i kako pred tako velikim auditorijem valja biti itekako pažljiv i odgovoran.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.