HDZ mora nestati, a to je moguće jedino na novim izborima, jer birači to moraju odabrati, a ne politčari i njihove postizborne koalicije

Četvrt sata brutalno iskrenog intervju-a Mislava Kolakušića! Ovo naprosto morate poslušati!

- Nemam ništa protiv novog sanitarnog kordona protiv HDZ-a. Novi izbori su prilika za poštivanje volje birača. Ne smijemo dozvoliti da se ne poštuje volja građana, kazao je eurozastupnik.

Istakao je kako se takva vlada ne smije baviti ideološkim, već ponajprije operativnim životnim problemima, ukazao je još jednom na razorne posljedice.

HDZ mora nestati, a to je moguće jedino na novim izborima, jer birači to moraju odabrati, a ne politčari i njihove postizborne koalicije Igor Stažić / Start
24. 4. 2024

Napisao: Borurt Černelić

Snimio: Igor Stažić

Na pitanje što očekuje od EU izbora kazao je kako će Pravo i pravda osvojiti jedan mandat i kako će to biti zapravo i pravi odgovor na pitanje koliko vrijedi stranka koja je registrirana svega dva dan pred raspisivanjem parlamentarnih izbora u Hrvatskoj.

 

Istaknuo je i kako će se natjecati i na svim ostalim izborima, jer smatra kako Pravo i pravda ima šanse mijenjati Hrvatsku.

Hoćete li i na predsjedničke izbore, upitao ga je Igor Bobić, a Kolakušić mu je odgovorio da će to svakako učiniti, no da trenutno daleko najveću prednost ima Zoran Milanović.

 

 

Na pitanje kako misli „skinuti“ s vlasti HDZ-a čelnik Pravo i pravde poručio je da postoji samo jedan način. Ponovi izbori i sanitarni koridor koji se treba udružiti s istim ciljem. Birači moraju znati što biraju, inače je sve prevara. Mora se znati program, mora se znati tko je mandatara, koje su osnovne politike. Pitate me, može li Milanović biti taj koji će biti predsjednik takve vlade. Naravno da ne može. Ne mogu to biti ni ja, ni bilo koji viđeniji član neke stranke, već netko tko je po mogućnosti neutralan, a ima veliko srce, volju i neizmjerno voli Hrvatsku!

Vi ne možete a naknadno nakon izbora stvarati koalicije koje nisu volja birača. Ne želim u tome sudjelovati, jer to je obmana birača.

Sudjelovat ću u svakom sanitarnom koridoru koji ima za cilj uklanjanje HDZ-a, ali jedino pod navedenim uvjetima i na novim izborima!

Poslušaje ovaj intervju u cjelosti

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.