Herojska bitka TV zvijezde: junak popularne serije potukao se na ulici s agresivnim motoristima (VIDEO)

Nevjerojatno je da mu nitko nije priskočio u pomoć. Svi su radije snimali mobitelima, mrtvo hladni...

Herojska bitka TV zvijezde: junak popularne serije potukao se na ulici s agresivnim motoristima (VIDEO) TMZ
2. 1. 2024

Hollywood Boulevard, prestižna je ulica u Los Angelesu,bio je mjesto rijetko viđenog fizičkog obračuna u koji je bio uključen Ian Ziering, zvijezda hit TV serije Beverly Hills 90210. TMZ je objavio video događaja koji je podigao veliku prašinu na Novu godinu. Što je dovelo do zaista zapanjujuće i neobične tučnjave usred bijela dana, nepoznato. Policija kaže da je Ian Ziering žrtva, a da su napadači očito maskirani razbojnici na minijaturnim motorima.

Iako je bio sam, Ian Ziering se hrabro suprotstavio zlotvorima. Hrabro je udarao amo-tamo, ali je na kraju ipak morao pobjeći; motorista je jednostavno bilo previše. Šokantno je da su ljudi radije snimili incident nego mu pomogli...Motociklisti su potom odrezali stranice, a Ian Ziering je odmah otrčao natrag u svoj auto i zagrlio...svoju kćer! Kao hrabar otac stao je u obranu 12-godišnje Mie koja nakon incidenta nije mogla suspregnuti suze. Ah, kakav početak nove godine!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.