Biste li je prepoznali? Nekada najljepša glumica rijetko izlazi iz kuće

Kada je iznijela smeće iz kuće, iza stabla su je čekali paparazzi koji su njezine fotografije odmah poslali u svijet.

Biste li je prepoznali? Nekada najljepša glumica rijetko izlazi iz kuće Instagram/Twin Peaks Forever
21. 3. 2024

53-godišnju američku glumicu Laru Flynn Boyle mnogi još uvijek pamte po nezaboravnoj ulozi Donne Hayward u TV seriji Twin Peaks (1990.-1991.). Ovih dana viđena je na ulici u Los Angelesu, gdje ima kuću. Glumica se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, mnogi kažu da je to zato što je zbog brojnih estetskih zahvata potpuno uništila lice. Obožavatelji Twin Peaksa i danas često na društvenim mrežama objavljuju scene iz popularne serije i fotografije glumica koje su u njoj glumile. Na dnu se Flynnu Boyleu pridružuju i nezaboravne Sherilyn Fenn i Mädchen Amick.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRWC (@brwc)

Lara Flynn Boyle bila je jedna od najvećih zvijezda ranih 90-ih, a mediji su o njoj puno pisali i dok je bila u vezi s glumcem Jackom Nicholsonom (između 1999. i 2006.). Priča se da je oduvijek živjela u strahu da će zbog starenja početi gubiti filmske uloge. “Svjestan sam da mi vrijeme polako ističe. Nema puno uloga za starije žene'', inzistirala je s trideset dvije godine i prije nego što je postala žrtvom estetske kirurgije.

U lipnju 2021., u rijetkom intervjuu za The Hollywood Reporter, rekla je da "nikad nigdje nije išla", samo da više nije dobivala uloge. Priča se da je tijekom godina imala mnogo plastičnih operacija, a sama kaže da je samo glumica i da voli pažnju, što je ipak dio njezine profesije. Stoga se "unatoč godinama trudila zadržati dobar izgled". No, želja za vječnom ljepotom učinila ju je neprepoznatljivom.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.