Malo vjerojatno! Već na prvoj vožnji doznao je da je Cybertruck ipak – destruktivan! Čovjek nesretnik ga je..

Cybertruck - NESRETNIK JE OD ROĐENJA! Ubrzo nakon što mu je dostavljen novi automobil, nesretni se vlasnik sudario s… Zaposlenik hotela nije očekivao tako silovito ubrzanje", napisao je Musk u tweetu to dometnuo kako auto kriv nije, već vozač!

Malo vjerojatno! Već na prvoj vožnji doznao je da je Cybertruck ipak – destruktivan! Čovjek nesretnik ga je.. Twitter/X
15. 3. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Očito Cybertruck jednostavno nije dorastao svim izgledima. Istina je da odbija metke i da ga je, sudeći prema fotografijama, gotovo nemoguće provaliti, ali na kraju njegovu sudbinu ipak odlučuje vozač. A ako baš i ne pazi tijekom vožnje, ni neprobojna vanjština mu ne može pomoći.

Međutim, jedan novi vlasnik Cybertrucka imao je posebno loš dan. Internetom su obišle ​​fotografije uništenog Cybertrucka koji se srušio u blizini luksuznog hotela u Los Angelesu u Kaliforniji, a u stvarnosti se radi samo o nesretniku koji je potrošio pozamašnu svotu novca za kupnju, no vozilo je završilo nesrećom, srušio se na prvoj vožnji krštenja.
 

Nesreća se dogodila u nedjelju kasno navečer u hotelu Beverly Hills. Cybertruk se očito zabio u veliki betonski rubnik, pritom odlijepivši dio zida. Pritom su s vozila otkinuti i kotači automobila. Isprva su svi mislili da je nesreću skrivio nestručni zaposlenik hotela, no kasnije se pokazalo da nije tako. Informacija je ubrzo stigla do Muska, koji se na nesreću oglasio na Twitteru: "Cyberbeast je brži od Porschea 911, ali izgleda kao kamion, pa možda zaposlenik hotela nije očekivao tako silovito ubrzanje", napisao je Musk u tweetu.

Online portali Inside EVs i Teslarati provjerili su vijest i objavili da je nesreću skrivio nitko drugi nego vlasnik. Krenuo je u krstašku vožnju automobilom, koja nije dobro završila.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.