HDZ je pretvorio Sabor u veliki cirkus! Zarađuju na lešinama, Plenković se cereči i pokazuje prezir prema građanima

- Razni zekanovići, đakići, kapulice, imaju za cilj da Hrvatski sabor izgubi smisao svog postojanja, okarakterizirala je najvišu HR instituciju Dalija Orešković te dodala:

- Goran Grlić Radman zarađuje na lešinama eutaniziranih svinja slavonskih seljaka, nije prikazao 2 milijuna dobiti,  a onda se pojavi notorni Zekanović, pričajući o petardama koje je na božićnom sajmu prodavala Sandra Benčić kao studentica, a onda su mu se pridružili i drugi.

HDZ je pretvorio Sabor u veliki cirkus! Zarađuju na lešinama, Plenković se cereči i pokazuje prezir prema građanima Bojan Haron Markičević
7. 10. 2023

Fotografija: Dalija Orešković / FB

Dalija Orešković: - Pretvaranjem Hrvatskog sabora u cirkus, HDZ nas sve pokušava pred građanima prikazati jednako ogavnima, kako bi izlazak na izbore bio što manji, a oni u prilici da i nadalje vladaju kao banda prokleta!
Raspravu na inicijativu opozicije o 2 milijuna eura neprikazane dobiti Gorana Grlića Radmana od tvrtke Agroproteinka koja zarađuje na zbrinjavanju usmrćenih svinja, HDZ-ovci su sabotirali povredama poslovnika, pa se tako javio i notorni Zekanović, pričajući o petardama koje je na božićnom sajmu prodavala Sandra Benčić kao studentica, a onda su mu se pridružili i drugi. Razni zekanovići, đakići, kapulice, imaju za cilj da Hrvatski sabor izgubi smisao svog postojanja. Sve to gledaju Gordan Jandroković i Andrej Plenković, s hladnim cerekom na licu s kojim pokazuju prezir prema građanima.

Otpor nije uzaludan! Hrvatska ima izbor, a odluka je na svima vama! Ukazala sam da je jedini ispravni odgovor na ovakvo institucionalno nasilje i uvod u diktaturu koju provodi HDZ, puna mobilizacija građana i birača.

Na sljedećim parlamentarnim izborima stanju otete države, u kojoj je HDZ građanima oteo sva prava, pa čak i pravo na jednaku vrijednsot svakog glasa, moramo reći dosta.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.