Fašnički Princ vozi kak hoće, tak i strujnu Daciju, a ostali kak moreju. Svraka v glavi ima više od tri zrna soli i zato strujne aute voli kak i njen Princ, a fašnika bu ionak vužgali

Samoborska fašnička ikona na čelu s Princom sutra sa Springom na električni pogon dohaja u Samobor, a kaj bu tam delala možda je najbolše da sami provjerite. Vužgali bu fašnika, a da l' bu vužgala Dacija dojdite pa vidite.

Svi ste pozvani, bilo bu vatreno u Samoboru, frcale bu iskre na sve strane! Dobro došli u Fašničku Republiku Samobor, ne u onu Fašističku kak su je nekad zajebaniti iz Večernjaka nazvali.

Fašnički Princ vozi kak hoće, tak i strujnu Daciju, a ostali kak moreju. Svraka v glavi ima više od tri zrna soli i zato strujne aute voli kak i njen Princ, a fašnika bu ionak vužgali Romeo Ibrišević / Start
30. 1. 2024

 

Sraki ni potreban auto, ona kak i  saka ptica svom jatu leti. Al njen Princ je čul da su sad u modi auti na struju, oni kaj ideju a opče se ne čuju.  I naravno koga bi drugog Sraka zvala za pametan savet nek mene. Znamo se sto let i se smo prešli skup. Od vremena olupina  pa do sad kad njenom zakonitom Princu treba prava mašina. Sraka je rekla da je ovo jubilarno leto 198. od kad joj je na svadbi  del venčanog  rign pak je zato pri Vasilju kupila strujnog Spring.

Da bi bila sigurna da joj nisu prodali ni  muda ni vesla prešla je v Zageb do muzeja Nikola Tesla. Tam je čovek kaji o struji sve zna jer v glavi ima  više od tri  Zrna soli rekal da i on strujne aute voli.

 Se joj je pregledal, ni mu smetala zima, ni sneg. Dve vure se oka auta vlekal i ni se lako predal. Tankirali  su v autek mam par miliona volti struje, napunili ga do čepa, frcale su iskre, letilo je perje...

Sraka još i sad malo  šepa al i dale more lepo popevat i pak  je zgodna i lepa. Auto je Princ mam parkiral v garažu, a del Fiškala na stražu. Kolko sam videl Sraki ni rekal ni fala ni piš me vrit. Prešal je mam v "Podmornicu" pit.

I pre sam čul da vele da je lubav slepa. Meni se čini da ni normalon da onakav klempavi Princ se uz ovakvu feš curu šlepa. Više mi taj sliči na robota il mamuta. A gdo sam ja da kontroliram Gospodnjega puta. Samo  nek oni sretni buju. Danas sam nafčil kak na jen kup deti ljubav i struju. Ni baš lepo za reč al na kraju srečom ipak spalili ga buju. 

Mene to fala na pitanju niš ne smeta. Ak vama nekaj ni jasno kad, kak, zakaj trebate zmaskirani dojti v Samobora  poglečte si blaženog interneta. https://www.samobor.hr/fasnik

BESPLATNO PARKIRANJE

Tijekom trajanja programa 198. Samoborskog fašnika posjetiteljima će biti omogućeno besplatno parkiranje vikendom, a petkom i posljednji dan fašnika, u utorak, parkiranje će biti besplatno od 15 sati. Naplate parkiranja neće biti u vrijeme fašničkih vikenda (subote 3. i 10. veljače te nedjelje 4. i 11. veljače) dok će se u petak 2. i 9. veljače, te u utorak 13. veljače, naplata obavljati do 15 sati. Ostale radne dane naplata parkiranja obavljat će se prema uobičajenom vremenu naplate. Parkiranje će se subotom naplaćivati samo na sajmištu. 

Zbog postavljanja lunaparka u sklopu održavanja 198. Samoborskog fašnika, parkiralište u Kompareovoj ulici kod kina bit će zatvoreno do petka 16. veljače 2024. godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.