Dala sam mu ključeve od stana i zamolila ga da nahrani mačku, ali evo što se dogodilo...

 Trebao je samo čuvati moju ljubimicu, no onda je doveo i svoju mamu i "pospremio" mi stan. Briznula sam u plač, jer nije poštovao moje želje, a najgora mi je bila spoznaja da je zajedno s majkom kopao po mojim stvarima. Djevojka je na Redditu podjelila neobično iskustvo...

Dala sam mu ključeve od stana i zamolila ga da nahrani mačku, ali evo što se dogodilo... 99mimimi from Pixabay
24. 1. 2022

Foto: 99mimimi / Pixabay

"Zamolila sam svog dečka da s vremena na vrijeme dođe u moj stan i nahrani mačku u mojoj odsutnosti. Također sam mu rekla da ne dira i ne vodi računa o bilo čemu, ali on je odlučio drugačije. Nazvao je svoju majku i koja mi je totalno prevrnula stan naopačke", rekla je nevoljko.

"Mislim da su moja očekivanja bila sasvim opravdana, ali on je očito bio drugačijeg mišljenja. Doveo je mamu da joj pokaže moju mačku, no onda su zajedno odlučili da stan ipak treba malo pospremiti."

Rezultat njihove zajedničke akcije ju je razbjesnio.

- “Ulazim u stan i gubim se... Briznula sam u plač, jer nije poštovao moje želje, a najgora mi je bila spoznaja da je zajedno s majkom kopao po mojim stvarima.. Sve u svemu, nije mu bilo jasno zašto me 'promjene' nisu usrećile. Moj dom je za mene 'sveto' mjesto i provalila je u moju intimu", dodala je .


 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.