Dobila dijete od surogat majke i postala mamom! Marija Šerifović objavila sretnu vijest: "Rodio se Mario"

Stigao je Šefirović junior imena Marion! "Nebo je obasjala najljepša zvijezda mog života”, napisala je srpska pjevačica. Marija Šerifović je prva javna LGBT pjevačica u Srbiji.

Dobila dijete od surogat majke i postala mamom! Marija Šerifović objavila sretnu vijest: "Rodio se Mario" Instagram/Marija Šerifović/fotomontaža
16. 12. 2023

“Ljubav je došla, nebo je obasjala najljepša zvijezda mog života, rodio se Mario”, napisala je Marija Šerifović na Instagramu i poručila svijetu da je dobila dijete.

- Neka te život, sine, vodi svojim najljepšim stazama, a ja ću te svojom ljubavlju čuvati od tuge i od ljudi - rekla je srbijanska pjevačica koja je, kako piše Blic, dijete dobila uz pomoć surogat majke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

"Hvala svima koji šalju ljubav, neka sve što dolazi od tebe njemu bude tiho i toplo, sve vas volim", poručila je pobjednica Eurosonga 2007. svojim pratiteljima, potpisavši objavu inicijalima M&M. Kako prenosi Blic, cijeli proces koji je par doveo do sina Maria trajao je jako dugo, a dolazak djeteta na svijet bila je dobro čuvana tajna.

O svojoj želji za djetetom progovorila je prije nekog vremena u jednoj srpskoj TV emisiji: "Ovo je vrlo intimno pitanje, pogotovo u ovom trenutku i u mom slučaju. Radujem se ovom trenutku koji se vjerojatno približava. Uglavnom, Sve što je vezano uz dijete, ozbiljna je stvar i nije šala. Za mene će se to dogoditi vrlo planirano i kada budem spremna suštinu svog života podrediti 'Šerifoviću junioru'", odgovorila je na pitanje o tome želi li ikada imati dijete.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.