Pravo čudo: Mačka usvojila siročad vjeverica (video koji morate pogledati)

“Prekrasna ljubavna priča” između udomiteljice mačke i malih siročića vjeverica.

Vjeverica je za svoje mladunce napravila kućicu na drvetu, ali se ona srušila tijekom oluje. Nije jasno što se dogodilo s majkom vjeverice, no prolaznici su čuli plač mladunaca. A onda je stigao MAČAK!

Na temelju ove istinite priče stvarno bi se mogla napisati prekrasna bajka. Pogledajte kakvo se čudo događa uz samo malo ljudske pomoći i puno empatije prema životinjama.
 

Pravo čudo: Mačka usvojila siročad vjeverica (video koji morate pogledati) Youtube/posnetek zaslona
8. 4. 2024

Na YouTubeu se pojavio snimak koji pokazuje čistoću ljubavi između životinjskih vrsta, koja je potpuno bez predrasuda. Vjeverica je sa svojim mladuncima napravila kućicu na drvetu, ali se ona srušila tijekom oluje. Nije jasno što se dogodilo s majkom vjeverice, no prolaznici su čuli plač mladunaca. Bilo je to pravo čudo, jer je oboreno stablo bilo vrlo visoko i nevjerojatno je da su tek dan ili dva stari štenci preživjeli pad. Kada su pronađeni, ljudi su iz daljine promatrali štence, nadajući se da će im se majka vratiti. No, to se nije dogodilo pa su nalaznici štence odnijeli u obližnji zoološki vrt, ali ni tamošnji veterinari nisu imali iskustva s tako mladim vjevericama. U krajnjem slučaju, čuvari parka smjestili su štence kod lokalne mačke koja je također imala svoje mačiće.

I dogodilo se čudo: mačka je prihvatila male vjeverice, počela ih lizati i uzela ih kao svoje, kao i male mačiće. Da bi priča imala uistinu sretan kraj, bila je potrebna i mala ljudska pomoć - male vjeverice hrane se na bočicu.

Gornji isječak je na engleskom, a pripovjedač priča priču koju smo ponovno stvorili u ovom članku. Očekivano, odaziv publike je sjajan. “Prekrasna ljubavna priča”, stoji u jednom komentaru. Ne možemo se više složiti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.