Car je gol! Njegova obećanja ludom su radovanje, sve se ruši oko njega! Jakuševac ne smrdi samo, on postaje smrtonosan i zato ga je majstor obmana napokon zatvorio

Lagao je kad je kao politički aktivista i oporbenjak zabio zastave "ZAGREB JE NAŠ" na jakuševečko brdo smeća i obećao: "Čim osvojimo vlast riješit ćemo ovu sramotu". Danas je stradalo troje radnika Čistoće i maske su definitivno pale. OVO NIJE ZEZANCIJA, OVO JE PREOZBILJNO!

U Jakuševcu su ga nakog ozljeđivanja troje radnika dočekali porukom: - Ti nisi sposoban voditi ni kućni savjet, a kamoli grad Zagreb!

Ne da je Tomislav Tomašević nije riješio već dvije godine, sad se grubo poigrao i sa životima radnika, a i brojnih žitelja Zagreba, tvrdi to i Trpimir Goluža, zastupnik u Gradskoj skupštini koji je usklikuno: - KAPITULACIJA!!!

Car je gol! Njegova obećanja ludom su radovanje, sve se ruši oko njega! Jakuševac ne smrdi samo, on postaje smrtonosan i zato ga je majstor obmana napokon zatvorio Davor Višnjić / Pixell
4. 12. 2023

Oko Tomaševića sve se ruši, a današnji tragičan događaj na najvećem hrvatskom smetištu dokaz je kako je obmanama i soroševskim novcem prevario brojne birače. Za one koje su ga bolje znali, ništa neobično, jer taj nikada nije nigdje u realnom sektoru radio i kako mu je kazao jedan od žitelja Jakuševca: - Ti nisi sposoban voditi ni kućni savjet, a kamoli grad Zagreb!

Za Trpimira Golužu, zastupnika u Gradskoj skupštini to je:

- FOLIRANJE, PRIKRIVANJE, RELATIVIZIRANJE, KAPITULIRANJE
"Nakon neuspješnog pokušaja prikrivanja prvog ogromnog odrona jakuševečkog brda smeća, potom teškog relativiziranja i trivijaliziranja tog ekološkog incidenta, danas je Tomislav Tomašević kapitulirao.
Rano ujutro dočekao ga je drugi jakuševečki odron. Ovaj put, nažalost, s ljudskim žrtvama. Tri ozlijeđena čovjeka, jedan teško.
Nakon što je u svom revijalnom tonu ustvrdio da su: "Izvidi o prošlom odronu u tijeku" i da: "zasad nije utvrđeno da je bilo nekih nepravilnosti", obavijestio je javnost da je zatražio hitan sastanak s državnom vlašću kako bi se utvrdilo što se sve treba napraviti kako bi se zatvorio Jakuševec.
Od Tomaševićevog zabijanja zastave "ZAGREB JE NAŠ" na jakuševečko brdo smeća i obećanja: "Mi smo politička opcija koja znamo i hoćemo riješiti ovaj problem kad uđemo u Gradsku skupštinu" i današnjeg: "Rješenje moramo naći svi zajedno. Mi ćemo postupiti prema svakom nalogu svake nadležne državne institucije" prošlo je više od sedam godina.


U tih sedam godina Tomašević je pametovao, bahato se predstavljao neprikosnovenim zelenim autoritetom koji će Zagreb spasiti od smeća.
Uspješno je obmanuo sugrađane. Prvo je ušao u Skupštinu, a onda je postao i gradonačelnik.
Već dvije i pol godine ima priliku pokazati što to on zna po pitanju gospodarenja otpadom. I pokazao je da gotovo ništa ne zna.
Danas je to konačno i sam sebi priznao kad je zatražio hitnu konzultaciju s državnom vlašću kako bi saznao "što sve treba napraviti kako bi Jakuševec zatvorio."
Nažalost, u ove dvije i pol godine Tomaševićevog bahaćenja nepovratno smo izgubili znatna europska sredstva za zatvaranje Jakuševca. Sad ćemo većinu toga morati napraviti o svom, gradskom trošku.
Ipak, bolje je doći k pameti ikad nego nikad!"

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.