Stanje Brucea Willisa sve gore iz dana u dan: "Jedva govori"

Prijatelj zvijezde podijelio je detalje o njegovom zdravlju. Jedva govori i "potpuno je nesposoban govoriti".

Stanje Brucea Willisa sve gore iz dana u dan: "Jedva govori" Instagram/Bruce Willis/fotomontaža
12. 10. 2023

Bruce Willis narušenog je zdravlja, zbog čega je i završio glumačku karijeru. Nedavno mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, također poznata kao FTD, i afazija, jezični poremećaj koji utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Sada je njegov prijatelj i bivši kolega otkrio da holivudski glumac jedva govori i da je "potpuno nesposoban govoriti".

Redatelj Glenn Gordon Caron rekao je da zvijezda "više nije u potpunosti verbalan". "Mislim da zna tko sam u prve tri minute. Jedva može govoriti. Više nije potpuno verbalan. Prije je bio strastveni čitač - nije želio da to itko zna, ali sada ne čita više. Sve te jezične vještine su nestale. dostupne, a ipak je on i dalje Bruce. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali radosti života više nema", rekao je za Page Six.

Njegova supruga Emma Hemming Willis također je prije nekoliko mjeseci rekla da je situacija vrlo ozbiljna. "Znam da ponekad izgleda kao da imam najbolji život, ali svaki dan moram svjesno odlučiti da je to najbolje što može biti. Ne samo za mene, već i za moje kćeri i za Brucea, koji me ne bi želio živjeti na bilo koji drugi način. Međutim, ne želim da svi misle da sam dobro, jer nisam. Samo moram svaki dan dati sve od sebe za sebe i svoju obitelj."

Lijeka za tu bolest nema

68-godišnjak boluje od frontotemporalne demencije za koju nema lijeka. Okrutna bolest može pogoditi svakoga. Znakovi bolesti su promjene osobnosti i ponašanja osobe, poremećaji pamćenja, promjene navika, poremećaji govora i izražavanja, loša sposobnost prosuđivanja, apatija, slaba koncentracija i pažnja, emocionalne fluktuacije, poremećena orijentacija u vremenu i prostoru te poremećaji kretanja.

Srce parajoća fotografija:i Bruce Willis sa svojom unukom (FOTO)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.